HomeLIFE STYLEMihaela Rădulescu, super cadou pentru Cheloo. „E cel mai util cadou din viaţa mea!”

Mihaela Rădulescu, super cadou pentru Cheloo. „E cel mai util cadou din viaţa mea!”

Un singur episod îi mai desparte pe telespectatori de galele live ale super show-ului X Factor, iar tensiunea atinge cote maxime atât în rândul concurenţilor, care vor să profite din plin de ultima şansă de a ajunge în etapa următoare, cât şi printre juraţi, care trebuie să ia ultimele decizii în formarea propriilor grupe de concurenţi.

Aşa cum era de aşteptat, în timpul filmărilor vizitei concurenţilor la casele juraţilor nu au lipsit surprizele, de una dintre acestea având parte chiar juratul Cheloo.

Având-o drept invitată specială pe Mihaela Rădulescu în această etapă a show-ului, Cheloo a rămas de-a dreptul fără cuvinte:

“Dacă vii acasă la un om, trebuie să-I aduci ceva. Nu am putut să vin cu mâna goală, aşa că ţi-am adus ceva ce cred că ţi se potriveşte bine” i-a spus Mihaela juratului, oferindu-o o casă de pilot din al Doilea Război Mondial. “Crede-mă că ăsta chiar e un super cadou şi va fi 100 % folosit în escapadele mele nocturne. E cel mai util cadou din viaţa mea. Nici nu vă puteţi închipui perversiunile care îmi trec prin minte când port această cască!” a glumit Cheloo, care a ales să poarte cadoul primit în timpul acestei etape a show-ului.

Intregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1 şi tot atunci, telespectatorii vor afla şi care sunt concurenţii care vor ajunge în galele live.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns