HomeALL MEDIAMihaela Tatu revine pe micile ecrane? (galerie foto)

Mihaela Tatu revine pe micile ecrane? (galerie foto)

Anul Sabatic al Mihaelei Tatu s-a incheiat cu un drum in Bucovina, dupa ce a mai tras o fuga pana la Barcelona, insa gandul i-a ramas tot la televiziune.

La finalul calatoriei, Mihaela Tatu ne impartaseste cateva impresii legate de bucuria acestei reintalniri cu Spania dar si cu Tara de Sus.

”Nu stiu cum fac altii de prin alte tari, dar ei pot avea un An Sabatic platit între 50%- si 80% din salariu. In alte locuri nu e considerat fita de vedeta ci o incercare de a te regasi. Obiceiul de a avea un timp al tau e mostenit de la iudei carora li se impunea, prin religie, ca o data la 7 ani in Anul”Sabbath”-ului, anul iertării şi al odihnei sa isi lase pentru o perioada indeletnicirile. Mihaela Tatu si-a incheiat periplul prin lume din Sardinia, in Italia pana in Mexic, si in Spania pe unde a strabatut drumuri si si-a odihnit gandurile.”, marturiseste vedeta.

Orasul seamana cu oamenii care il locuiesc

”La Barcelona m-a frapat firescul relatiilor intre oameni. Relaxarea si felul in care relationeaza. Fara circ, scandal si scrasnit din dinti. Fara clacsoane si depasiri de raliu. Fara bagat in fata si taiat calea. Si orasul e ca ei: vesel si frumos.

Barcelona inseamna un oras cosmopolit, turistic si universitar. Barcelona mai inseamna parcurile unde in foisoare linistite, perechi de toate varstele si din toata lumea dansau. Este extraordinar cum exista un limbaj universal, numit tango argentinian, care face ca oameni din toata lumea sa vibreze pe o muzica, in acorduri si pasi stiuti numai de ei.”, spune Mihaela Tatu.

De la Barcelona m-am dus in Bucovina via Bucuresti

”Barcelona si Bucovina au fost concediul nostru. Adica al fiicei mele Ioana si al meu. Iar in Bucovina am fost si cu Gore, care de acum face parte din familie. Barcelona si Bucovina au in comun „B”-ul de la inceputul cuvantului. Ca si Spania si Suceava. Dar chiar gasesc similitutdini! Ospitalitatea si naturaletea oamenilor, starea de relaxare si bucurie cu care ne-am pornit sa descoperim si un loc si celalalt. Au in comun timpul minunat pe care l-am petrecut cu fiica mea, alaturi de prieteni dragi. Cand am ajuns acolo mi-era dor de acasa. Am trecut prin Gura Humorului, Sucevita, Pojorata dar am urcat Pietrele Doamnei si asta mi-a placut cel mai mult.

Am primit si o lectie, dupa atatea calatorii. Da. Aici e acasa dar mi-am dat seama ca „acasa”, pentru  mine, e acolo unde imi este sufletul si acolo unde inima mea se simte bine. La o singura concluzie am ajuns: Omul sfinteste locul, indiferent de regim, nivel de trai, conditii financiare. Iar la noi, in marile orase si-n anumite zone din tara, de mult timp, omul nu mai stie cum se face asta.”, relateaza fosta prezentatoare de la Acasa TV.

Concluzii la Anul Sabatic

Recent, Mihaela Tatu a participat la ”una dintre cele mai frumoase nunti”, dupa cum spune si ea, cea a Deliei Matache. Calatoriile au umplut-o de energie, de experienta, de nou si de cunoastere, insa dragostea pentru televiziune nu s-a stins.

”Mi-e cam dor de <sticla>. Am fost invitata, in aceasta perioada la tot felul de emisiuni ale colegilor mei de breasla si am avut nostalgii.”, recunoaste Mihaela Tatu.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns