HomeLIFE STYLEMihai Bendeac a făcut o urare Antenei 1 de ziua postului! Vezi ce a scris actorul!

Mihai Bendeac a făcut o urare Antenei 1 de ziua postului! Vezi ce a scris actorul!

Mihai Bendeac a postat un mesaj pe Facebook cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de existență a Antenei 1, post cu care a încheiat recent colaborarea. Actorul a urat „La mulți ani!” angajaților trustului Intact și telespectatorilor.

„ANTENA 1 – 20 DE ANI

Asa cum știți, am părăsit proiectul iComedy din considerente ce țin de principii profesionale si umane, principii pe care am înțeles sa nu le incalc. Nu as vrea sa revin asupra acestui subiect. Cred ca, prin poziția mea ferma si asumarea faptului ca voi pierde foarte mulți bani, am transmis un mesaj pe care cei ce si-au dorit si au putut sa-l înțeleagă, l-au înțeles. In special tinerii. Îmi mențin acea poziție si sunt mândru de atitudinea mea. E un subiect închis.

Pentru ca maine Antena 1 sarbatoreste 20 de ani de existența, as vrea sa menționez ca eu nu am avut si nu am un conflict cu postul de televiziune, in ansamblul sau. Fiindcă acest post este compus, in primul rand, din operatorii care nu cracneau când ii chinuiam câte 18 ore la filmari tragand dubla după dubla, doamnele de la curatenie care au strâns după mine de câte ori am spart tablouri, scrumiere, bibelouri si telefoane de nervi, fetele de la machiaj care nu plecat niciodată acasă pana nu mi-au ingrijit tenul chinuit ore in sir de zeci de straturi de fond de ten si latex etc.

Ei înseamnă „Antena 1”. Restul… e vremelnicie, cum ar spune poetul.

Totodata, Antena 1 înseamnă si telespectatorii care mi-au urmărit prestatia, fie ca a fost vorba de burlescul „In puii mei”, elegantul „România Dansează”, ambitiosul „Romanii au Artiști”, respectabilul „Teatru TV” sau controversatul „iComedy”.

Apropo.. Nu mi-am făcut niciun prieten in televiziune. Dar i-am apreciat pe cei profesioniști. Nu e ușor sa lucrezi cu mine. Cer mult de la cei din jur fiindcă cer mult si de la mine însumi.

Pentru acesti oameni spun, din tot sufletul, „LA MULȚI ANI, ANTENA 1!”

Si Drum Bun pe mai departe!”, a scris Mihai Bendeac.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns