HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMihai Bendeac: „Gata! 240 de cereri în 5 minute!” Uite ce ofertă le-a făcut actorul fanilor săi pe Facebook!

Mihai Bendeac: „Gata! 240 de cereri în 5 minute!” Uite ce ofertă le-a făcut actorul fanilor săi pe Facebook!

Săptămâna viitoare, Antena 1 lansează cel mai ambiţios proiect al anului, TEATRU TV, un program de suflet al lui Mihai Bendeac şi o ocazie de a aduce în casele românilor magia spectacolelor de teatru şi bucuria reîntâlnirii cu actori de seamă.

Mihai Bendeac va juca în piesa „Doctori de femei”, spectacol difuzat miercuri, 13 martie, de Antena 1, deschizând astfel mult aşteptata stagiune de TEATRU TV. Înainte însă de a reveni pe micile ecrane, Mihai Bendeac le-a făcut o ofertă de senzaţie fanilor săi pe Facebook. Le-a testat apetitul pentru teatru, iar rezultatul a fost unul demn de aplauze la scenă deschisă.

„Gata! 240 de cereri în 5 minute! Să mai zică cineva că nu iubesc românii teatrul!”, aceasta a fost constatarea actorului în faţa numărului impresionant de persoane care au reacţionat la mesajul său. Actorul le-a oferit pe Facebook fanilor 50 de locuri la spectacolul „Doctori de femei”, iar primii 25 care i-au transmis motivul pentru care ar dori să vadă miercuri piesa live au câştigat o invitaţie dublă. Reacţia promptă şi numărul de răspunsuri nu au fost singurele argumente care l-au determinat pe Bendeac să constate că românii iubesc teatrul.

Din distribuţia spectacolului „Doctori de femei” fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartău (Rosa), Emanuel Pârvu (Moulinaux), Mariana Dănescu (Yvonne), Andreea Vasile (Suzanne), Vlad Corbeanu (Etienne), Gabi Costin (Pomponette), Căţelul Hugo. Regie artistică: Emanuel Pârvu. Designer: Irina Schrotter. Adaptare de Emanuel Pârvu după „Tailleur pour dammes” de George Feydeau. Spectacolul se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.

În această primăvară, Antena 1 va surprinde din nou telespectatorii din România cu un proiect remarcabil dedicat iubitorilor de teatru şi nu numai. Intitulat TEATRU TV, programul, care are la bază o idee a actorului Mihai Bendeac, îşi propune să readucă în atenţia publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante instituţii teatrale din România cu unii dintre cei mai iubiţi actori. Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie şi vor fi difuzate la Antena 1 din 13 martie. In acea zi de miercuri, telespectatorii vor putea urmari spectacolul „Doctori de femei”, iar pe 20 martie piesa „Pijamale”.

Regia TV a spectacolelor aparţine lui Emanuel Pârvu. În cadrul evenimentelor, publicul se va putea întâlni cu personalităţi marcante ale scenei româneşti, invitaţi de primă mână, toate în decoruri de poveste.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns