HomeLIFE STYLEBendeac provoaca tensiuni la Prima Tv, dupa ce şi-a anunţat plecarea la Antena 1

Bendeac provoaca tensiuni la Prima Tv, dupa ce şi-a anunţat plecarea la Antena 1

Plecarea lui Mihai Bendeac, liderul trupei de la “Mondenii”, la Antena 1 se lasă cu neînţelegeri şi acuzaţii adresate postului-mamă, Prima TV.Mihai_Bendeac_1206473090

Prima TV a transmis printr-un comunicat că actorul Bendeac, devenit în doar câţiva ani personaj comic tv cu o audienţă impresionantă, s-a arătat nerecunoscător după ce “l-au transformat dintr-un actor de teatru într-un profesionist de televiziune”. Prima: „În urma anunţului făcut public de Mihai Bendeac pe site-ul personal, ne exprimăm dezamăgirea cu privire la decizia sa de a părăsi trupa Mondenii şi postul Prima TV. Prin această decizie, Mihai Bendeac a încălcat prevederile contractului încheiat cu SBS Broadcasting Media SRL”, se mai precizează în contract.

Actorul Mihai Bendeac a întrerupt colaborarea cu postul Prima TV şi va semna un contract cu postul Antena 1. Informaţia a fost confirmată de Bendeac pe site-ul său. „Motivele nu sunt financiare! Şi-atunci vine întrebarea. De ce pleci, bă? De nebun?“, scrie Bendeacpe blogul său.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Foarte urat din partea lui!

Lasă un răspuns