HomeTELEVIZIUNEMihai Bendeac s-a certat cu conducerea Antena 1! Vezi ce spune actorul!

Mihai Bendeac s-a certat cu conducerea Antena 1! Vezi ce spune actorul!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • Am citit articolul de mai sus şi nu m-am putut abţine să nu exclam: Dumnezeule unde am ajuns! Când un cetăţean de altfel onorabil, dar numai atât, ajunge să fie creator de opinie fără să cunoască măcar limba română e de jale dragi concetăţeni. Dar gura păcătorului adevăr grăieşte şi Bendeac o spune cu gura lui că „El nu vrea să fie CA CEilalţi” adică să ştie ce aia o cacofonie şi s-o evite. Nici nu cunoaşte valoarea semantică a unui cuvânt dar îl foloseşte cu un aplomb demn de o cauză mai bună Spune el de colo: „Ni s-a interzis in mod intempestiv acest lucru” când din context reiese clar că li s-a interzis la modul imperativ şi nu intempestiv care este cu totul altă căciulă (dar Bendeac nu a aflat încă). Şi multe alte chestii din astea apar din scrierile acestea izvorâte din capul proprietate personală dar mi-e lehamite să le mai numesc. Din partea mea ducă-se învârtindu-se Bendeac şi ai lui unde vor cu scârboşeniile debitate pe scenă şi să nu mai polueze media.

    • Si te-ai gasit tu asta perfectionistu’ sa-l corectezi, nu!? Vezi tu draga concetatene, cateodata, omu’ omite sa adauge semnele de punctuatie tastand nervos cu dorinta de a se exprima. Asa precum si mata, draga concetatene, ai uitat cam multe virgule si alte semne de punctuatie. Drept urmare, hai ca ne plictisim de critici de astia ce au invatat doua cuvinte noi, scrise in dex (acesibile fiind la mana orcarui), ce-si dau cu pumnii in piept. Vezi tu Domne, cat de multa Romana stiu ei. Omul face comedie, pamflet sau misto (mai pe ardeleneste). Cei ce polueaza sunt aia de care ‘nea Bendeac face misto. Si ma bucur ca intr-o tara plina de mafioti si corupti ce conduc o mare de prostime, un mic jurnalist isi permite sa faca misto. Chiar daca risca sa fie pus la perete, macar incearca si se afirma. Acum, Don. Gligore, chioraste-te mai departe la emisiunile „ne-poluante” si lasa oamenii ce vor a schimba ceva in rahatu’ asta de tara, sa schimbe! Scutindu-ne de observatiile nesemnificative…

  • daca Antenele cred in puterea rasului, a comediei va permite sa fie parodiat si Badea, care la randul lui face pamflet de ceva timp. Altminteri un om simplu ca mine va putea crede ca alde Badea and comp. sunt asa de neatins, niste sfinti sau oameni deasupra celorlalti. Un al doilea argument ar fi ca exista motive sa fie parodiat Badea, la randul lui scapa in niste extreme/limite care ar face deliciul publicului fiind putin caricaturizate in stilul caracteristic al lui Bendeac. Nimeni nu e perfect, iar daca esti figura publica, mai ales, o persoana atat de provocatoare cum e Badea, ai putea sa accepti sa fii criticat sau „pamfletizat”. Nu-mi fac mari probleme pentru Bendeac, el se poate lupta cu toata lumea asta. E un pur sange, e drept destul de rar in peisajul romanesc. Ii urez noroc si il pup dulce virtual pe nasuc!

Lasă un răspuns