HomeTELEVIZIUNESerialeMihai Bobonete isi pune silicoane(galerie foto)

Mihai Bobonete isi pune silicoane(galerie foto)

Zarva mare joia aceasta in “Spitalul de dementa”. Institutia este luata cu asalt de un caz medical fara precedent, doi amanti care in urma unui accident auto raman lipiti precum doi siamezi, dar si de un personaj nou care va face valva pe holurile spitalului: psihiatrul Francu (Dragos Musat).

 

In episodul difuzat joia aceasta pe Pro Tv de la 21.30, in spital ajunge un interlop pe nume Titu (Mihai Bobonete) care a rams lipit piept in piept cu amanta sa in urma unui accident. Acesta conducea masina cu amanta in brate si astfel s-a ciocnit de un stalp: in urma impactului, fetei i-au explodat silicoanele si cei doi au ramas lipiti.

Operatia de despartire a acestora ii revine doctorului Ciuperca (Claudiu Maier), specialistul in interventii ratate. Aventura din sala de operatii este de neinchipuit: cele doua silicoane ale fetei raman lipite pe pieptul lui Titu (Mihai Bobonete), care este din ce in ce mai incordat din cauza “look”-ului sau. Cum se va termina intreaga operatie, telespectatorii Pro Tv vor afla joi, de la 21.30, in “Spitalul de dementa”.

In acelasi timp, in spital isi face aparitia un personaj nou: psihiatrul Nicusor Francu (Dragos Musat), specialist in psihanaliza, un tip complet nebun. Acesta are nenumarate tentative de suicid: atunci cand asculta problemele pacientilor se incarca cu energie negativa si sare pe geam. “M-am aruncat pe geam, stimate portar, cand nu suport ceva trebuie sa ma echilibrez psihosomatic” este replica ce-l va consacra pe doctorul Francu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns