HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMihai Calin: “Din primii bani castigati ca electronist mi-am cumparat un magnetofon”

Mihai Calin: “Din primii bani castigati ca electronist mi-am cumparat un magnetofon”

Actorul Mihai Calin, prezentatorul emisiunii “Norocul iti bate la usa”, difuzata in fiecare sambata, la ora 21:30, la Kanal D, a ajuns dupa multe cautari profesionale sa urmeze cursurile facultatii de Teatru.

Desi visa sa ajunga sa joace pe scena inca din liceu, Mihai Calin a incercat sa urmeze Politehnica. “Am avut o teama prosteasca de a nu pica la Teatru… Erau foarte putine locuri si cateva sute de candidati. Nu eram un elev foarte constiincios (…) Am dat la Politehnica, Energetica. Am intrat la seral unde am facut trei ani. Si dupa trei ani de Energetica, in ’90, am dat la Teatru”.

In perioada in care era student la seral, Mihai Calin isi castiga existenta lucrand ca electronist, iar din primii bani si-a achizitionat un magnetofon: “Din primii bani mi-am cumparat un magnetofon”.

“Eram un antitalent la capitolul tehnica. Nu prea ma intereseaza chestiile astea nici acum. Nu mai tin minte nimic, parca s-a sters totul cu buretele”. Nu era talentat pentru meseria de electronist, dar avea alt har, acela de a-si bucura colegii cu lecturi.

“In biroul nostru, eu eram responsabil cu cititul Legilor lui Murphy. Erau multi baieti destepti acolo, studenti la seral, care veneau de la Energetica, Electronica, Automatica. Erau pasionati, valorosi in meseria lor”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns