HomeLIFE STYLEMihai Campineanu de la ”Suie Paparude”, in coma dupa un concert la Timisioara!

Mihai Campineanu de la ”Suie Paparude”, in coma dupa un concert la Timisioara!

Michi de la „Şuie Paparude” este în stare gravă la spital. Artistul a făcut infarct imediat după un concert la Timişoara, informeaza  MEDIAFAX.

Mihai Câmpineanu, cunoscut drept Michi, a căzut la pământ, imediat ce trupa „Suie Paparude” şi-a încheiat evolutia, potrivit opiniatimisoarei.ro. El le-a spus colegilor că are dureri puternice în piept, apoi s-a prăbuşit. Artistul are 40 de ani şi, în cădere, s-a lovit la faţă.

„De vină sunt stresul şi oboseala. Cu o zi înainte am avut concert în Arad, apoi la Timişoara. S-a stresat mult şi cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, în concert la Timişoara. Era foarte foarte obosit”, a declarat colegul acestuia de la Şuie Paparude, Mihai Dobre

Iniţial a fost dus la Spitalul Judeţean Timişoara, dar apoi a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare. Colegii săi de trupă cred că infarctul a fost provocat de stresul şi oboseala survenite odată cu filmarea şi pregătirea lansării ultimului videoclip al trupei. Cu o seară înainte, Şuie Paparude concertase şi la Arad.

Acesta se afla in stare grava, iar prietenii sai nu stiau ca Michi ar fi avut probleme cardiace.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns