HomeALL MEDIAMihai Traistariu, vedeta in SUA

Mihai Traistariu, vedeta in SUA

Mihai Traistariu incepe sa cocheteze cu piata muzicala din Statele Unite. Dupa nominalizarea de anul trecut la premiile din Los Angeles, Mihai va sustine anul acesta, in luna mai, trei concerte in aer liber peste Ocean.
Cantaretul roman va concerta la Atlanta, New York si Chicago. Pentru aceste show-uri, Mihai le-a cerut organizatorilor sa fie insotit si de logodnica sa Ioana, „sejurul” celor doi fiind de 10 zile.

Pentru Mihai Traistariu , cele trei concerte din America nu reprezinta singurele angajamente internationale.
El isi va incepe seria concertelor internationale inca din luna martie. Pe 14 martie, el va canta intr-un club din Turcia (Kusadasi), urmand ca pe 25 martie se se deplaseze in Cipru, la Limasol.

Inceputul lunii aprilie (3-6) ii va prinde pe Mihai Traistariu si Ioana in Austria. Pe 5 aprilie, Mihai va canta intr-un spectacol special de Paste, la Viena.

La spectacolul cu pricina, vor fi doi invitati speciali: un artist din Austria si Mihai Traistariu . La sfarsitul lunii aprilie, Mihai va sustine un recital la Bruxelles in cadrul spectacolului Eurodance 2009.
La acest concurs, cantaretul roman a obtinut locul 1 cu 11.000 de voturi. Pana la plecare sa in Statele Unite, Mihai Traistariu va mai merge si in Bielorusia, unde se va afla in juriul festivalului Slavianski Bazaar.

Pentru luna iunie, programul artistului roman cuprinde un turneu in Cipru si un concert in Beirut.
In Romania, Mihai va merge in turneu alaturi de Biondo , Blaxy Girls si Charlotte Perelli. Turneul cuprinde 21 de opriri atat in Romania, cat si in alte sapte tari.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns