HomeLIFE STYLEMike, concert aniversar în Tonka Soul Cafe

Mike, concert aniversar în Tonka Soul Cafe

Mike, artistul care a luat cu asalt radiourile din Europa şi Egipt cu hiturile “Deep in love”, “Save me” şi “Dancing”, aniversează 2 ani de carieră şi 21 de ani de viaţă, printr-un super concert, pe 10 august, în Tonka Soul Cafe. Momentan, artistul promovează piesa “Deep în love” produsă de Andi Petreanu şi compusă de Mihai Ristea, piesă ce a primit un feedback excelent, fiind semnată de una din cele mai importante case de discuri din Egipt – Red Sea Dance Records.

Artistul îşi propune să se distreze alături de presă, prieteni şi fani printr-un super concert de 45 minute în care va cântă atât piesele sale, cât şi coveruri cunoscute.

Printre invitaţii speciali care vor participa la eveniment se numără: Tara, artista care, după ce s-a bucurat de succes cu piesa “Missing you”, pregăteşte încă un hit; REEA, noua senzaţie a muzicii româneşti, dar şi multe alte vedete.

Vino, vineri, 10 august, orele 21:00, în Tonka Soul Cafe (Strada Biserica Amzei nr. 19) pentru a asculta hiturile lui Mike şi pentru a te distra alături de el şi invitaţii speciali.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns