HomeALL MEDIAActualMiliardarul Donald Trump este noul Preşedinte al Statelor Unite. Reacţia lui Hillary Clinton!

Miliardarul Donald Trump este noul Preşedinte al Statelor Unite. Reacţia lui Hillary Clinton!

donald-trump-iowa-reuters-800x430

Republicanul Donald Trump șochează întreaga lume și devine noul Președinte al Statelor Unite, conform estimărilor agenției Associated Press, citate miercuri de DPA și Reuters, informeaza Agentia Agerpres

Trump și-a asigurat cele 270 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru a câștiga președinția, învingând-o pe democrata Hillary Clinton, care era considerată favorită înaintea votului de marți, potrivit agențiilor de presă.

 

Cursa electorală a fost mult mai strânsă decât au anticipat analiștii. Trump a câștigat majoritatea statelor-cheie, inclusiv Ohio, Florida și Carolina de Nord.

Republicanul Donald Trump, președintele ales al SUA, și-a anunțat miercuri susținătorii reuniți la New York că a primit un telefon de la contracandidata sa democrată Hillary Clinton în care aceasta l-a felicitat pentru victoria sa în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie.

 

Trump și-a exprimat aprecierea pentru Clinton care ‘a depus o muncă lungă și grea pe parcursul unei lungi perioade de timp și îi datorăm o imensă gratitudine’. El a felicitat-o pe Clinton pentru ‘cursa grea în care a luptat’ și a spus că a sosit momentul ca americanii să fie din nou un popor unit. Totodată, Trump a promis ‘fiecărui cetățean că va fi președintele tuturor americanilor’.

Miliardarul american a avut un mesaj și pentru cei care nu l-au susținut, cerându-le să-l îndrume și să-l ajute pentru a acționa împreună și ‘a unifica’ SUA. ‘America nu va accepta altceva decât ceea ce este mai bun’, a spus el.

 

Foto Credit: REUTERS/Scott Morgan

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

contact[@] radardemedia.ro

No comments

leave a comment