HomeALL MEDIARevista PreseiMiliardarul Donald Trump este noul Preşedinte al Statelor Unite. Reacţia lui Hillary Clinton!

Miliardarul Donald Trump este noul Preşedinte al Statelor Unite. Reacţia lui Hillary Clinton!

Republicanul Donald Trump șochează întreaga lume și devine noul Președinte al Statelor Unite, conform estimărilor agenției Associated Press, citate miercuri de DPA și Reuters, informeaza Agentia Agerpres

Trump și-a asigurat cele 270 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru a câștiga președinția, învingând-o pe democrata Hillary Clinton, care era considerată favorită înaintea votului de marți, potrivit agențiilor de presă.

 

Cursa electorală a fost mult mai strânsă decât au anticipat analiștii. Trump a câștigat majoritatea statelor-cheie, inclusiv Ohio, Florida și Carolina de Nord.

Republicanul Donald Trump, președintele ales al SUA, și-a anunțat miercuri susținătorii reuniți la New York că a primit un telefon de la contracandidata sa democrată Hillary Clinton în care aceasta l-a felicitat pentru victoria sa în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie.

 

Trump și-a exprimat aprecierea pentru Clinton care ‘a depus o muncă lungă și grea pe parcursul unei lungi perioade de timp și îi datorăm o imensă gratitudine’. El a felicitat-o pe Clinton pentru ‘cursa grea în care a luptat’ și a spus că a sosit momentul ca americanii să fie din nou un popor unit. Totodată, Trump a promis ‘fiecărui cetățean că va fi președintele tuturor americanilor’.

Miliardarul american a avut un mesaj și pentru cei care nu l-au susținut, cerându-le să-l îndrume și să-l ajute pentru a acționa împreună și ‘a unifica’ SUA. ‘America nu va accepta altceva decât ceea ce este mai bun’, a spus el.

 

Foto Credit: REUTERS/Scott Morgan

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns