Connect with us

MAGAZIN

Elimină total stresul și atinge cea mai profundă stare de relaxare în 15 minute cu tehnologia Mind Synergy

Mind Synergy: Atenție! Această tehnologie revoluționară pentru stimulare mentală și relaxare fizică totală se adresează în mod deosebit persoanelor care suferă de stres cronic și acut, tulburări emoționale intense, oboseală psihică și fizică, nivel scăzut de energie, probleme cu somnul, dificultăți de concentrare și memorare, poftă scăzută de viață, anxietate și depresie.

De asemenea, această variantă nouă de Mind Synergy este special gândită și concepută pentru a veni în ajutorul tuturor celor care își doresc:

îmbunătățirea stării de sănătate
dobândirea și păstrarea stării de relaxare profundă fizică și psihică

Published

on

Atenție! Această tehnologie revoluționară pentru stimulare mentală și relaxare fizică totală se adresează în mod deosebit persoanelor care suferă de stres cronic și acut, tulburări emoționale intense, oboseală psihică și fizică, nivel scăzut de energie, probleme cu somnul, dificultăți de concentrare și memorare, poftă scăzută de viață, anxietate și depresie.

 

De asemenea, această variantă nouă de Mind Synergy este special gândită și concepută pentru a veni în ajutorul tuturor celor care își doresc:

 

 • îmbunătățirea stării de sănătate
 • dobândirea și păstrarea stării de relaxare profundă fizică și psihică
 • regenerarea forței vitale și creșterea nivelului general de energie
 • amplificarea stării interioare de bine
 • reprogramarea subconștientului pentru atingerea succesului financiar
 • atingerea greutății ideale prin autosugestie
 • revigorarea memoriei și creșterea capacității de învățare
 • îmbunătățirea somnului
 • atingerea celei mai profunde stări de armonie pe toate nivelurile ființei
 • vindecarea prin puterea minții a unor tulburări și boli psihice, emoționale sau fizice

 

 

Mind Synergy: cea mai complexă și performantă tehnologie pentru relaxare profundă și revitalizare rapidă

Probabil și tu, ca și mulți dintre cei preocupați de creșterea calității vieții, ai încercat de-a lungul timpului anumite tehnici pentru deconectarea totală de la stresul general cu care te confrunți în fiecare zi.

Problema cu cele mai multe tehnici de relaxare existente la ora actuală este faptul că necesită timp, pregătire îndelungată și efort constant. De aceea, mulți oameni nu reușesc niciodată să se relaxeze total și să se mențină în această stare.

Pentru fiecare dintre noi agenda este plină cu probleme de rezolvat și sarcini de îndeplinit, timpul petrecut cu familia este prețios și totodată scurt, hobby-urile ne ajută să echilibrăm balanța între ceea ce trebuie să facem și ceea ce ne place să facem, iar dintre toate, sănătatea este cea mai valoroasă și necesară resursă de care dispunem.

Într-o eră bogată în informații, practici și tehnologii pentru creșterea calității vieții și îmbunătățirea sănătății pe toate nivelurile posibile, cu siguranță îți dorești CEA MAI RAPIDĂ, PLĂCUTĂ ȘI DURABILĂ cale de relaxare profundă, liniștirea minții și înflorirea energiilor revitalizante.

 

 

Iată motivul pentru care noul model al tehnologiei Mind Synergy este exact ce ai nevoie.

 

O minte agitată și un corp tensionat înseamnă boală

 

Oamenii de știință au înțeles mecanismul prin care gândurile și emoțiile se pot transforma în cancer,  răceală, obezitate, atac de cord, ciroză, migrene, infertilitate, alergii, boli de piele, impotență, candida sau diabet.

Au descoperit că locul unde se produce această transmutație, adică laboratorul unde emoțiile, atitudinile mentale și gândurile negative se transformă în boală, este hipotalamusul, aflat la nivelul creierului. În această regiune a creierului sunt secretate substanțe chimice care acționează asupra altor glande vitale din corp precum hipofiza, timusul și glandele suprarenale. Hipotalamusul poate elibera atât substanțe chimice benefice pentru organism (renumiții hormoni ai fericirii și plăcerii), cât și substanțe toxice care îmbolnăvesc corpul.

Descoperirea oamenilor de știință este că eliberarea acestor substanțe este dependentă de starea minții, calitatea și intensitatea emoțiilor.

Stresul psihic și emoțional se traduce în boală, relaxarea se traduce în îmbunătățirea sănătății și stare generală de bine.

 

Relaxarea profundă înseamnă sănătate la superlativ!

 

Cu cât te relaxezi mai mult și mai profund, cu atât devii mai sănătos și plin de vigoare pe toate nivelurile posibile! Ești pregătit să experimentezi o nouă profunzime a stării de relaxare și calm mental care să te conducă la manifestarea plenară a celei mai înalte stări de sănătate fizică, psihică și emoțională?

 

Beneficii majore pe care le obții cu terapia revoluționară Mind Synergy:

 

 • Încă din primele secunde de stimulare resimți un efect calmant intens asupra întregului corp (fapt care conduce la diminuarea și chiar eliminarea totală a durerilor)
 • Atât mintea, cât și corpul îți sunt proiectate rapid pe cel mai profund nivel de relaxare și liniștire experimentat vreodată
 • Prin programe specifice de relaxare care durează 10 sau 15 minute, poți observa gradat reducerea stresului, agitației mentale și eliminarea tensiunilor de la nivelul mușchilor
 • Percepi din ce în ce mai intens stări de claritate mentală și euforie (expresia feței se relaxează și se luminează).
 • Te simți cufundat tot mai mult și mai plăcut într-o stare de liniște, armonie interioară și sănătate deplină
 • Îți apar idei spontane, rezolvări ale unor probleme din prezent sau mai vechi, se deblochează centri energetici și se declanșează procese de vindecare spontană
 • Te simți profund conectat cu forțele subconștiente, apar înțelegeri noi și adesea se produc salturi spirituale intense
 • Somnul ți se îmbunătățește datorită eliberării de stres și relaxării profunde la nivelul întregului corp
 • Chiar și după exerciții fizice solicitante, competiții sportive sau eforturi intense, forța vitală se regenerează rapid și complet, astfel încât te simți din nou profund odihnit, energic și pregătit pentru noi provocări

 

 

Ce îmbunătățiri are noul model Mind Synergy

 

Din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de tehnologiile pentru relaxare totală și revitalizare rapidă a energiei fizice și psihice. Interacțiunea cu clienții și partenerii noștri ne confirmă că deschiderea către terapii neconvenționale, stimulare mentală și reprogramarea creierului pentru creșterea calității vieții este tot mai mare.

Din acest motiv, ne-am dorit să creăm pentru tine o nouă variantă a tehnologiei Mind Synergy, una care să-ți împlinească un număr cât mai mare de nevoi în cele mai importante domenii de activitate.

 

 • S-a trecut de la 51 de programe la un set nou cu 112 programe specifice și foarte puternice.
 • Programele acoperă cele mai importante domenii de viață: relaxare profundă, revitalizare și sănătate, îmbunătățirea somnului, antrenarea creierului, îmbunătățirea memoriei și învățarea accelerată, reprogramare mentală, succes financiar, eliberarea de dependențe și construirea unor relații armonioase, creșterea performanțelor sportive, amplificarea intuiției și a creativității în artă, liniștirea minții, meditație și amplificarea rezultatelor obținute în practicile spirituale.
 • Datorită posibilității conectării la PC, laptop ori tabletă îți poți descărca singur actualizările de software și viitoarele programe noi
 • Noul model Mind Synergy are încoporat un mp3 player, ceea ce îți dă posibilitatea să introduci melodii care pot rula peste programele deja existente (eficiență crescută, plăcere mai mare)
 • Poate fi folosit acum special pentru învățare accelerată, introducând în format audio informațiile pe care vrei să le reții rapid înaintea unui examen (rezultate excepționale se obțin și când introduci afirmații și sugestii pozitive care să ruleze odată cu programele pentru creșterea sugestibilității și reprogramarea subconștientului)
 • Noul Mind Synergy are un design mult mai elegant, este mai mic și mai ușor (afișaj LCD mai complex și totodată mai ușor de înțeles, făcând navigarea în setul de programe mult mai plăcută și clară)
 • Funcționalitate extinsă: acumulator Lithium polymer (similar cu cel de la telefoanele mobile). Acest lucru înseamnă că poate fi folosit absolut oriunde pentru că nu depinde de priză. Îl încarci la laptop și îl poți lua în orice loc cu tine.
 • Are SD card pe care poți introduce orice vrei tu (melodii preferate, afirmații, sugestii, programe audio cu informații utile, inclusiv programele noastre ulterioare pe care le vei putea descărca de pe internet direct în noul model Mind Synergy).

 

Mind Sinergy (2)

Ce avantaj ai dacă COMANZI Mind Synergy ACUM:

 

La PRECOMANDă, primești pe loc 20% reducere, adică în loc de 1 200 lei investești 9 600 lei.

Atenție:

 

 1. reducerea de 20% se acordă doar la comenzile făcute ONLINE cu plata prin card sau transfer bancar.
 1. acest discount este valabil în perioada 7 mai 2016 – 7 iunie 2016
 1. faci precomandă acum ca să primești reducerea de 20%, livrarea aparatului se face începând cu data de 7 iunie 2016. După această dată, poți achiziționa Mind Synergy doar la preț întreg.

 

Află acum detalii și comandă tehnologia Mind Synergy , AICI.

Mind Sinergy (1)

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

Un altfel de eveniment de golf care reunește profesioniștii și amatorii

Published

on

Asociația Golferilor Profesioniști din România anunță între 8-10 Iunie 2018 primul eveniment de golf din seria ‚PRO-AM Golf for everyone’, organizat la Clubul de Golf Paul Tomiță din Pianu de Jos. 

Actualii jucători de golf, profesioniști sau amatori, reprezintă o nișă care are toate șansele să devină tot mai importantă, odată cu apariția mai multor terenuri de golf în țară (actualmente 9: Clubul Diplomatic, Club Tite Golf Resort, Kings Land Country Club, Lac de Verde Golf Club, Selas Golf & Polo Club, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club, Theodora Golf Club și Golf Club Paul Tomița).

Sub numele-motto al evenimentului (Golf for everyone) Asociația Golferilor Profesioniști din România și-a propus, încă de la înființare, să crească popularitatea acestui sport, să schimbe mentalități și să contribuie la dezvoltarea lui în România. Fiind un sport care se poate juca atât outdoor, cât și indoor, poate fi adoptat de mai multe cluburi, un alt obiectiv al Asociației fiind acela de a revitaliza platforma de colaborare inter-cluburi, atrăgând parteneri strategici din sectorul public sau privat.

PRO-AM Golf for everyone  (ediția 1) va avea loc între 8 și 10 Iunie 2018 la Clubul de Golf Paul Tomița tocmai pentru a onora memoria primului jucător profesionist de golf din țară, care a iubit enorm acest sport, dedicându-i întreaga viață. Paul Tomița (1914-2004), întemeietorul golfului românesc, a fost și profesorul Regelui Mihai I, precum și al altor familii istorice (Bibescu, Brâncoveanu, Cantacuzino, Ghica, Știrbei). În plus, odată cu centenarul Marii Uniri, nu se putea alege o locație mai plină de semnificație decât în inima țării, în județul Alba – locul de baștină al maestrului Paul Tomiță, care a înființat în 1995 la Pianu de Jos primul club de golf privat din țară.

Evenimentul vine cu o structură de premiere unică, propunându-și să atragă maximum 22 jucători profesioniști și 88 amatori (aceștia jucând în flight-uri de 1 profesionist + 4 amatori). 3 renumiți jucători de top și-au confirmat deja prezența în calitate de ancore eveniment: Austin Curtis, David Foster și Duncan Muscroft. Pe 8 Iunie echipele se vor forma și antrena, pe 9 Iunie va fi ziua competiției (cu multe alte activări conexe pentru jucători și spectatori), ceremonia de premiere și cina festivă iar pe 10 iunie profesioniștii vor juca amical cu amatorii, vor susține workshop-uri și vor juriza o competiție pentru juniori.

„Iubesc și practic acest sport din 2005 și mă bucur să am ocazia prin AGP să ‚unesc’ jucătorii împătimiți deja sau pe cale să se îndrăgostească de golf. În cadrul Asociației ne-am propus să contribuim la promovarea beneficiilor practicării acestui sport, să creăm programe naționale pentru tânăra generație, să activăm cât mai multe colaborări între cluburile din țară și din afara ei, să creștem gradul de competitivitate și să aducem schimbări pe plan legislativ prin profesionalizarea serviciilor din această industrie și alinierea la standardele europene, inclusiv recunoașterea profesiilor specifice industriei. ‚PRO AM Golf for everyone’ reprezintă un eveniment unic în calendarul competițional 2018 și credem că va crea senzație în rândul tuturor pasionaților de golf, pe care-i invităm să se înscrie.” declară domnul Sebastian Grecu, Vicepreședintele Asociației Golferilor Profesioniști din România.

„Suntem onorați să găzduim prima ediție a ‚PRO-AM Golf for everyone’ la Pianu de Jos, acolo unde s-a născut omul care a pus bazele acestui sport în România. Fără Paul Tomița golful românesc nu ar fi ce este azi, terenul de la Clubul de Golf Paul Tomița fiind în continuare singurul de 18 cupe din țară, cu un traseu de 6061m pentru domni și 5165 pentru doamne. Îi așteptăm cu brațele deschise pe jucători și le promitem o experiență de neuitat, plină de emoție dat fiind că anul acesta aniversam 100 ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, precum și 104 ani de la nașterea marelui profesor.” spune domnul Ioan Istrate, Președintele Asociației Clubul de Golf Paul Tomița.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Mirela Vaida a plecat la Londra după ce a aflat că va juca rolul Donnei în musicalul ”Mamma Mia”

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Mirela Vaida, pe care telespectatorii o pot vedea în direct, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, are un program extrem de încărcat în ultima perioadă.

Pe lângă emisiunea zilnică, unde prezintă povești impresionante de dragoste, artista mai lucrează la un proiect. Ea va interpreta rolul „Donnei” în musicalul „Mamma Mia”, primul musical de pe Broadway produs în România, 100% independent, ce va avea premiera în luna mai, la Sala Palatului.

Mirela Vaida susține că a fost atât de încântată de rolul acesta încât a mers împreună cu soțul ei la Londra, acolo unde acest musical se joacă în fiecare zi, tocmai pentru a vedea spectacolul original și pentru a-și forma și mai bine o imagine a ceea ce va trebui să facă odată întoarsă acasă.

”M-am dus la Londra într-un weekend. Să văd despre ce vorbim și la ce ne raportăm. Și mi-a plăcut foarte, foarte mult energia lor. Am venit acasă foarte încântată și ambiționată. Mi-am zis că dacă ei pot, putem și noi. Mi-a plăcut foarte tare starea lor. Chiar dacă nu avem școală de musical. Mi-a plăcut foarte tare starea lor. Avem și noi dăruință, putere de muncă, talent, o echipă foarte frumoasă și ne avem unii pe alții. Fiecare fuge de acasă, de la joburile zilnice, de la problemele pe care le are și merge acolo”, mărturisește Mirela Vaida care se împarte între emisiunea ”Totul pentru dragoste”, familia ei și acest musical din distribuția căruia este foarte încântată că face parte.

„Mamma Mia!“, musicalul pe melodiile ABBA, care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe micuța insulã grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

RADAR DE MEDIA transmite in direct evenimentul SPRING FASHION GALA

Published

on

Miercuri, 25 Aprilie 2018, începând cu ora 19.00, va avea loc Spring Fashion Gala la ParkLake Shopping Center. 

Ne-am bucurat împreună de design românesc la cele 3 ediții sezoniere din 2017, ce fac parte din conceptul All Seasons Fashion Gala și reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate de fiecare dată în locații atipice. Iar pe 25 Aprilie a sosit momentul să pornim spre următoarea destinaţie: ParkLake Shopping Center, unde sunteți invitați să celebrați primăvara, într-o locație care iese din tipar prin frumusețea cadrului natural și a arhitecturii impresionante.

 

Evenimentul este organizat de Manifesto Events&PR și Alin Gălăţescu și se adresează unui public fresh&cool, dar și audienței premium, mediului corporate, vedetelor de prim rang din showbizul autohton, jurnaliștilor și bloggerilor de modă, precum și celor mai în vogă fotografi.

În cadrul Spring Fashion Gala 2018 veți putea admira colecţiile următorilor designeri şi branduri: Agnes Toma I Diana Caramaci I L’Atelier Couture by Loredana Ciangau I Montiago by Liliana Fenechiu I Nicoleta Negura I Rita Mureșan  I Seila Gurdal I SHAKARA by Alina Enache I Tezyo by Otter Distribution

Evenimentul este prezentat de Cosmina Păsărin, o prezenţă cu adevărat ecletică în spațiul monden românesc: “Mă bucur tare mult că mi s-a oferit oportunitatea de a fi gazda acestui eveniment. Sunt o mare admiratoare a obiectelor vestimentare create de către designerii români și am susținut dintotdeauna munca  și creativitatea acestora. Totodată este o reală plăcere să colaborez din nou cu echipa Manifesto Events&PR și cu Alin Gălăţescu. Abia aștept să ne revedem pe 25 Aprilie, la Spring Fashion Gala.”

Ca de fiecare dată, Gala reunește nume cunoscute ale industriei modei din România, alături de designeri aflați la început de drum „cu potențial autentic”, după  părerea lui Alin Gălățescu: “Moda are nevoie azi, mai mult ca oricând, de exprimare, de aducerea ei aproape de public, de transformarea ei în imagine și emoție. Asta facem noi, în avanposturile noilor exprimări ale Fashion-ului modern.

SPRING FASHION GALA aduce mai aproape creațiile unora dintre cei mai inspirați designeri români de publicul lor, construiește un real eveniment profesionist: creație vestimentară de valoare, mass media importantă, personalități inspiraționale, îl transmitem LIVE – deci fără limitări teritoriale, transpune viziunile designerilor în niște imagini încărcate de expresivitate, realizate în mediu optim, perfecte pentru exprimarea ulterioară a acestora în toate mediile lor de influență/expresie.

Iată cum un eveniment ca SPRING FASHION GALA 2018 contribuie complex la dezvoltarea Modei Românești în Sec XXI.”, a accentuat cunoscutul analist de modă.

 

Spring Fashion Gala este transmis LIVE pe: Radar de Media, începând cu ora 19.00.

Parteneri media: PRO FM, Ok Magazine România, City Vision Magazine, Click Pentru Femei, Eva.ro, Kfetele.ro, Social Agenda, Stylished Magazine, Vip Style, StyleAndTheCity.ro, IQool.ro

Sponsori: Strongbow, Aqua Carpatica, Stassen Cidrerie, Vinurile Sâmburești, YVOIRE, Beauty One, Autoklass I Official Home of Mercedes-Benz, Publicitaria, Geta Voinea Factory & Geta Voinea Hair and Beauty Salon, My Cliniq, Florina Iosif Make-up Artist, Vitamin Aqua, Oasis Lounge, Tezyo by Otter Distribution, Belher, Premier Palace Spa Hotel, ONX MEDIA, Luviane Atelier de Parfumerie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending