HomeMAGAZINElimină total stresul și atinge cea mai profundă stare de relaxare în 15 minute cu tehnologia Mind Synergy

Elimină total stresul și atinge cea mai profundă stare de relaxare în 15 minute cu tehnologia Mind Synergy

Atenție! Această tehnologie revoluționară pentru stimulare mentală și relaxare fizică totală se adresează în mod deosebit persoanelor care suferă de stres cronic și acut, tulburări emoționale intense, oboseală psihică și fizică, nivel scăzut de energie, probleme cu somnul, dificultăți de concentrare și memorare, poftă scăzută de viață, anxietate și depresie.

 

De asemenea, această variantă nouă de Mind Synergy este special gândită și concepută pentru a veni în ajutorul tuturor celor care își doresc:

 

 • îmbunătățirea stării de sănătate
 • dobândirea și păstrarea stării de relaxare profundă fizică și psihică
 • regenerarea forței vitale și creșterea nivelului general de energie
 • amplificarea stării interioare de bine
 • reprogramarea subconștientului pentru atingerea succesului financiar
 • atingerea greutății ideale prin autosugestie
 • revigorarea memoriei și creșterea capacității de învățare
 • îmbunătățirea somnului
 • atingerea celei mai profunde stări de armonie pe toate nivelurile ființei
 • vindecarea prin puterea minții a unor tulburări și boli psihice, emoționale sau fizice

 

 

Mind Synergy: cea mai complexă și performantă tehnologie pentru relaxare profundă și revitalizare rapidă

Probabil și tu, ca și mulți dintre cei preocupați de creșterea calității vieții, ai încercat de-a lungul timpului anumite tehnici pentru deconectarea totală de la stresul general cu care te confrunți în fiecare zi.

Problema cu cele mai multe tehnici de relaxare existente la ora actuală este faptul că necesită timp, pregătire îndelungată și efort constant. De aceea, mulți oameni nu reușesc niciodată să se relaxeze total și să se mențină în această stare.

Pentru fiecare dintre noi agenda este plină cu probleme de rezolvat și sarcini de îndeplinit, timpul petrecut cu familia este prețios și totodată scurt, hobby-urile ne ajută să echilibrăm balanța între ceea ce trebuie să facem și ceea ce ne place să facem, iar dintre toate, sănătatea este cea mai valoroasă și necesară resursă de care dispunem.

Într-o eră bogată în informații, practici și tehnologii pentru creșterea calității vieții și îmbunătățirea sănătății pe toate nivelurile posibile, cu siguranță îți dorești CEA MAI RAPIDĂ, PLĂCUTĂ ȘI DURABILĂ cale de relaxare profundă, liniștirea minții și înflorirea energiilor revitalizante.

 

 

Iată motivul pentru care noul model al tehnologiei Mind Synergy este exact ce ai nevoie.

 

O minte agitată și un corp tensionat înseamnă boală

 

Oamenii de știință au înțeles mecanismul prin care gândurile și emoțiile se pot transforma în cancer,  răceală, obezitate, atac de cord, ciroză, migrene, infertilitate, alergii, boli de piele, impotență, candida sau diabet.

Au descoperit că locul unde se produce această transmutație, adică laboratorul unde emoțiile, atitudinile mentale și gândurile negative se transformă în boală, este hipotalamusul, aflat la nivelul creierului. În această regiune a creierului sunt secretate substanțe chimice care acționează asupra altor glande vitale din corp precum hipofiza, timusul și glandele suprarenale. Hipotalamusul poate elibera atât substanțe chimice benefice pentru organism (renumiții hormoni ai fericirii și plăcerii), cât și substanțe toxice care îmbolnăvesc corpul.

Descoperirea oamenilor de știință este că eliberarea acestor substanțe este dependentă de starea minții, calitatea și intensitatea emoțiilor.

Stresul psihic și emoțional se traduce în boală, relaxarea se traduce în îmbunătățirea sănătății și stare generală de bine.

 

Relaxarea profundă înseamnă sănătate la superlativ!

 

Cu cât te relaxezi mai mult și mai profund, cu atât devii mai sănătos și plin de vigoare pe toate nivelurile posibile! Ești pregătit să experimentezi o nouă profunzime a stării de relaxare și calm mental care să te conducă la manifestarea plenară a celei mai înalte stări de sănătate fizică, psihică și emoțională?

 

Beneficii majore pe care le obții cu terapia revoluționară Mind Synergy:

 

 • Încă din primele secunde de stimulare resimți un efect calmant intens asupra întregului corp (fapt care conduce la diminuarea și chiar eliminarea totală a durerilor)
 • Atât mintea, cât și corpul îți sunt proiectate rapid pe cel mai profund nivel de relaxare și liniștire experimentat vreodată
 • Prin programe specifice de relaxare care durează 10 sau 15 minute, poți observa gradat reducerea stresului, agitației mentale și eliminarea tensiunilor de la nivelul mușchilor
 • Percepi din ce în ce mai intens stări de claritate mentală și euforie (expresia feței se relaxează și se luminează).
 • Te simți cufundat tot mai mult și mai plăcut într-o stare de liniște, armonie interioară și sănătate deplină
 • Îți apar idei spontane, rezolvări ale unor probleme din prezent sau mai vechi, se deblochează centri energetici și se declanșează procese de vindecare spontană
 • Te simți profund conectat cu forțele subconștiente, apar înțelegeri noi și adesea se produc salturi spirituale intense
 • Somnul ți se îmbunătățește datorită eliberării de stres și relaxării profunde la nivelul întregului corp
 • Chiar și după exerciții fizice solicitante, competiții sportive sau eforturi intense, forța vitală se regenerează rapid și complet, astfel încât te simți din nou profund odihnit, energic și pregătit pentru noi provocări

 

 

Ce îmbunătățiri are noul model Mind Synergy

 

Din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de tehnologiile pentru relaxare totală și revitalizare rapidă a energiei fizice și psihice. Interacțiunea cu clienții și partenerii noștri ne confirmă că deschiderea către terapii neconvenționale, stimulare mentală și reprogramarea creierului pentru creșterea calității vieții este tot mai mare.

Din acest motiv, ne-am dorit să creăm pentru tine o nouă variantă a tehnologiei Mind Synergy, una care să-ți împlinească un număr cât mai mare de nevoi în cele mai importante domenii de activitate.

 

 • S-a trecut de la 51 de programe la un set nou cu 112 programe specifice și foarte puternice.
 • Programele acoperă cele mai importante domenii de viață: relaxare profundă, revitalizare și sănătate, îmbunătățirea somnului, antrenarea creierului, îmbunătățirea memoriei și învățarea accelerată, reprogramare mentală, succes financiar, eliberarea de dependențe și construirea unor relații armonioase, creșterea performanțelor sportive, amplificarea intuiției și a creativității în artă, liniștirea minții, meditație și amplificarea rezultatelor obținute în practicile spirituale.
 • Datorită posibilității conectării la PC, laptop ori tabletă îți poți descărca singur actualizările de software și viitoarele programe noi
 • Noul model Mind Synergy are încoporat un mp3 player, ceea ce îți dă posibilitatea să introduci melodii care pot rula peste programele deja existente (eficiență crescută, plăcere mai mare)
 • Poate fi folosit acum special pentru învățare accelerată, introducând în format audio informațiile pe care vrei să le reții rapid înaintea unui examen (rezultate excepționale se obțin și când introduci afirmații și sugestii pozitive care să ruleze odată cu programele pentru creșterea sugestibilității și reprogramarea subconștientului)
 • Noul Mind Synergy are un design mult mai elegant, este mai mic și mai ușor (afișaj LCD mai complex și totodată mai ușor de înțeles, făcând navigarea în setul de programe mult mai plăcută și clară)
 • Funcționalitate extinsă: acumulator Lithium polymer (similar cu cel de la telefoanele mobile). Acest lucru înseamnă că poate fi folosit absolut oriunde pentru că nu depinde de priză. Îl încarci la laptop și îl poți lua în orice loc cu tine.
 • Are SD card pe care poți introduce orice vrei tu (melodii preferate, afirmații, sugestii, programe audio cu informații utile, inclusiv programele noastre ulterioare pe care le vei putea descărca de pe internet direct în noul model Mind Synergy).

 

Mind Sinergy (2)

Ce avantaj ai dacă COMANZI Mind Synergy ACUM:

 

La PRECOMANDă, primești pe loc 20% reducere, adică în loc de 1 200 lei investești 9 600 lei.

Atenție:

 

 1. reducerea de 20% se acordă doar la comenzile făcute ONLINE cu plata prin card sau transfer bancar.
 1. acest discount este valabil în perioada 7 mai 2016 – 7 iunie 2016
 1. faci precomandă acum ca să primești reducerea de 20%, livrarea aparatului se face începând cu data de 7 iunie 2016. După această dată, poți achiziționa Mind Synergy doar la preț întreg.

 

Află acum detalii și comandă tehnologia Mind Synergy , AICI.

Mind Sinergy (1)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns