HomeALL MEDIA‘Mioriţa News’ cel mai nou show marca TVR 1

‘Mioriţa News’ cel mai nou show marca TVR 1

Din 20 martie, de la ora 16.25, TVR 1 va difuza prima ediţie a emisiunii Mioriţa Niuz, ce marchează revenirea îndrăgitului Viorel Gaiţă la Televiziunea Română.

Programul va fi un pamflet săptămânal la programele de ştiri, cu cele mai neaşteptate informaţii din actualitatea românească şi internaţională.

Ideea producătoarei Ileana Gaiţă şi a realizatorului Viorel Gaiţă a pornit de la dorinţa de a oferi telespectatorilor câteva momente de relaxare şi amuzament după o săptămână în care veştile bune îşi fac din ce în ce mai greu loc în programele de ştiri. Ei speră că, în curând, Mioriţa Niuz va deveni un „medicament” contra „tristeţilor” cauzate de perioada de criză.

Programul va parodia emisiunile de ştiri având „corespondenţe” din ţară sau de peste hotare, ştiri „re-inventate”, un „analist” prezent în studio şi câte o dezvăluire „incendiară” filmată cu camera ascunsă. Şi ca la orice program de ştiri cu pretenţii, din cadrul Mioriţa Niuz nu vor lipsi invitaţii în studio, rubricile economice sau cele de sport.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Excelenta emisiune Miorita Nius!
    Am vazut emisiunea de astazi , mi-a placut mult, mai ales partea cu- Vacanta low low cost. Foarte bine realizata, sunteti nemaipomeniti. Abia astept sa vad ce ati pregatit pentru saptamana viitoare. BRAVO VOUA!
    Chiar sunteti grozavi, plini de originalitate si asa ceva nu se mai gaseste in ziua de azi. Va multumesc. Continuati-o tot asa!
    Cu sincera admiratie,
    Andreea Tudor

Lasă un răspuns