HomeINTERVIUMirabela Dauer: Această emisiune va deschide o poartă …

Mirabela Dauer: Această emisiune va deschide o poartă …

Prev1 of 2

Mirabela Dauer, una dintre cele mai frecvente și iubite prezențe de pe scena muzicii românești, face parte din juriul emisiunii „Bravo România” difuzat pe Antena 1.

Artista a acordat în exclusivitate un interviu pentru RADAR DE MEDIA unde a ne-a povestit despre noul show de talente,  difuzat în grila de primavară de la Antena 1. 

De asemenea, Mirabela Dauer ne-a destăinuit câteva câte ceva dintre surprizele pe care ni le pregătește, toate într-o manieră degajată și plină de spirit, așa cum ne-a obișnuit. Sunteți curioși să aflați?

 

Cum vă simțiți în calitate de jurat pentru prima dată într-o emisiune de divertisment?

Nu sunt pentru prima dată jurat într-o emisiune de divertisment… Am fost doi ani jurat în emisiunea „Vreau să fiu mare vedetă”, difuzată pe Antena 1, iar anul trecut, împreună cu Ruby și WhatsUp am jurizat emisiunea „Pentru că… talent”, difuzată pe ZuTv. Revenind la întrebarea voastră, da, îmi place calitatea de jurat, deși nu cred că sunt un jurat „confortabil”. Eu sunt foarte sinceră și directă și nu sunt influențabilă. Știți, nu îmi e greu să dau speranțe unei persoane netalentate, dar asta ar însemna să îi dau aripi pe care și le-ar rupe repede; ceea ce nu vreau să fac.

 

„Bravo, România!” a primit multe reacții pozitive după prima ediție de la mai multe categorii de vârstă. Credeți că acest show vă va deschide o poartă către o gamă mai largă de telespectatori, având în vedere că o parte din publicul tânăr nu a mai prins artistul Mirabela Dauer în plină ascensiune?

Cred că această emisiune va deschide o poartă către zona de decență și calitate… Spre marea mea bucurie, eu am public tânăr. Am cântat în Club Colective unde sute de tineri a căror vârstă nu depășea 25 de ani m-au impresionat până la lacrimi. Au stat la coadă să-și cumpere bilet pentru mine, au cântat cu mine (uneori chiar mai tare ca mine), au dansat, au râs, s-au bucurat. Erau acolo pentru mine și asta m-a făcut fericită. Am cântat cu VUNK la Sala Polivalentă și atmosfera a fost incendiară. Am cântat în Fratelli la petrecerea Radio Zu și toată lumea cânta și dansa. Am cântat recent în Berăria H și am văzut tineri dansând pe mese pe muzica mea. Iubesc tinerii și cred că ei simt asta.

 

Care este atmosfera din platou? Cum descrieți momentele din timpul filmărilor?

În platou e minunat. Abia aștept să merg la filmări și nici nu simt cum trece timpul. Am avut zile în care am filmat 12 ore, dar a fost așa o armonie încât eram fresh la sfârșitul filmărilor. Asta pentru că îmi place foarte mult formatul emisiunii și oamenii cu care lucrez.

 

Am avut de-a face cu momente foarte bune. Cum reușiți să faceți o departajare între ele? Care sunt criteriile după care faceți clasamentul?

Da, au fost foarte multe momente bune. Niciunul dintre concurenți nu este profesionist, unii dintre ei dansează și cântă pentru prima dată în viața lor și-atunci contează enorm emoția pe care o transmite fiecare și zâmbetul de pe fețele lor.

Care este relația dvs. cu ceilalți membri din juriu? Vă sfătuiți cu ei în acordarea notelor sau este atribuit subiectiv fiecare punctaj?
Juriul este perfect… parcă a fost ales de mine. La fel și prezentatorii, Diana și Liviu. Ne înțelegem fooooarte bine, iar ei mă răsfață și au grijă de mine, ceea ce îmi place. Nu mă sfătuiesc cu nimeni la jurizare. V-am spus, eu nu sunt influențabilă.

 

Aveți în urmă o carieră vastă, pentru care toți știm că ați muncit enorm. Care credeți că sunt motivele pentru care ați fost selectată să alcătuiți juriul „Bravo, România!”? Ce vă recomandă pentru acest „post”?

Sinceritatea, corectitudinea și experiența. Deși mi se pare puțin aiurea să spun eu asta. 

 

Publicului i-a fost dor să vă vadă mai des pe micile ecrane. O vom putea vedea pe Mirabela Dauer cântând alături de concurenți sau ca interval act în următoarele ediții pe scena „Bravo, România!”?

Nu se sție… Vă las în suspans… cu alte cuvinte, stați cu ochii pe „Bravo, România!”!

MIRABELA DAUER SI MIHAI PETRE

MIRABELA DAUER SI MIHAI PETRE

JURIUL BRAVO ROMANIA

JURIUL BRAVO ROMANIA

MIRABELA DAUER BRAVO ROMANIA

MIRABELA DAUER
BRAVO ROMANIA

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns