HomeALL MEDIAMircea Badea a primit premiul „Libertatea presei pentru curaj” de la Fundaţia Dan Voiculescu

Mircea Badea a primit premiul „Libertatea presei pentru curaj” de la Fundaţia Dan Voiculescu

Mircea Badea, realizatorul emisiunii In gura presei, de la Antena 3 a primit de la Fundatia Familia Voiculescu premiul „Libertatea presei pentru curaj”, scrie Paginademedia.ro, citat de Hotnews.

Distinctia a venit insotita si de un premiu in bani: 50.000 de lei.

„Multumesc foarte mult pentru apreciere si multumesc foarte mult si pentru bani. Eu de bani nu am nevoie, de ce sa te incurc. Si atunci, sigur ca ii voi dona pentru gala acestei fundatii si pentru copiii si tinerii foarte inteligenti care au nevoie de acesti bani”, a spus Mirea Badea, duminica seara la Sinteza zilei, dupa ce a primit premiul de la Mihai Gadea.

Pentru acelasi premiu au mai fost nominalizati Lucia Hossu Longin, Mirel Curea (prim redactor-sef adjunct la Evenimentul zilei), Mihai Petean (jurnalist la Cotidianul Transilvan), avocatul Gheorghe Piperea, Radu Soviani, jurnalistul TVR Adelin Petrisor si Sorin Barbu (director general la Curierul de Valcea), mai scrie sursa citata.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns