HomeLIFE STYLEMircea Badea si Victor Ciutacu, uniti pentru o cauza nobila

Mircea Badea si Victor Ciutacu, uniti pentru o cauza nobila

Victor Ciutacu a anuntat pe recent, pe  blogul sau ca intentioneaza sa isi uneasca fortele, impreuna cu Mircea Badea  pentru un caz special:

 

„Un elev deosebit de talentat de la liceul Dinu Lipatti, considerat marea speranţă a chitarei clasice, se luptă cu o boală cumplită de sânge: cancer limfatic. Singura lui şansă e operaţie la Viena. O intervenţie costisitoare, la care familia nici nu îndrăzneşte să viseze. Ioan Bănescu mai are de îndurat 2 luni de chimioterapie, apoi transplant de celule stem. Tratamentul costă 50.000 de euro.

Avem disponibile – eu și Mircea Badea – două tricouri de joc de la FC Utrecht, oferite de Mihai Neșu Foundation, în care am alergat la Mișcarea contra statului. Spălate, ca să preîntâmpin întrebările tâmpite. Le scoatem la licitație după aceeași regulă simplă pe care am aplicat-o și când am ajutat-o pe campioana olimpică la canotaj Florica Lavric. Afișez mai jos conturile bancare unde sper să faceți donații.Cine plătește și își dorește să primească unul dintre cele două tricouri (cu autografele noastre) îmi trimite pe mail (victor@ciutacu.ro) copia ordinului de plată. Titularii celor mai consistente două donații vor primi tricourile”

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns