HomeLIFE STYLEMircea Badea, suspect de gripă porcină

Mircea Badea, suspect de gripă porcină

Moderatorul emisiunii „In gura presei” de la Antena 3 este suspect de gripa porcina. Bade ar putea sa suspende productia emisiunii pana cand afla rezultatele analizelor.

„Sunt suspect de gripa porcina. Ma duc acum la spital sa-mi fac testul. Partea nasoala e ca nu pot face emisiuni pana nu aflu rezultatul. Nici la radio, nici la teveu. Ma enerveaza foarte tare. O sa stau la fereala sa nu mai dau si altora”, scrie acesta pe blog.

Pana la ora transmiterii stirii, Mircea Badea nu a putut fi contactat telefonic pentru amanunte.

La scurta vreme dupa aparitia primului post, Mircea Badea a revenit pe blog cu un update in care ofera mai multe detalii.

„Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un ‘angajament’ ca stau izolat pana la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc maine in jurul pranzului. La radio fac emisiune ca intru prin telefon. La televizor se va prelungi Sinteza Zilei si probabil ca voi intra din nou prin telefon. Sunt aproape convins ca nu am gripa porcina si ma enerveaza foarte rau ca trebuie sa stau izolat”, a explicat acesta.

In prezent Romania se confrunta cu un val fara precedent de imbolnaviri cauzate de virusul AH1N1. Conform site-ului Ministerului Sanatatii, numai luni dimineata au fost confirmate 19 cazuri noi, in Bucuresti, Iasi, Craiova, Arad si Maramures.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns