HomeLIFE STYLEMircea Badea va fi tatic!

Mircea Badea va fi tatic!

Carmen Brumă (36 de ani) şi Mircea Badea (39 de ani) vor fi, în vara anului viitor, părinţi. Sunt împreună de 12 ani şi susţin că nu doresc să devină, oficial, soţ şi soţie, deşi apropiaţii lor bagă mâna-n foc că s-au căsătorit deja în mare taină. Ceea ce nu mai constituie un secret deja e faptul că cei doi vor fi părinţi în curând, Carmen aflându-se în primul trimestru de sarcină, scrie Libertatea.
Carmen Bruma 6

“Încă nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Este prematur să dau o declaraţie mai amănunţită, dar cu singuranţă voi spune mai multe după ce mai trece o perioadă de timp. Acum e mult prea devreme să am ceva de comunicat oficial.Din superstiţie, nu vreau să dau mai multe amănunte. La momentul potrivit voi spune mai multe despre sarcină, dar sunt foarte fericită”, a declarat Carmen Brumă, prezentă ieri la un eveniment monden.

Cei doi prezentatori TV au primit frumoasa veste în urmă cu câteva zile, iar de atunci Carmen şi-a programat câteva controale medicale, la o clinică de specialitate, aflată în zona de nord a Capitalei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • @ LAURA CRISTEA: Ce-i atît de incredibil ca un bărbat tînăr şi sănătos să devină tată? Era mai credibil dacă Mircea Badea ar fi fost boşorog şi bolnav?

  • Felicitări, bravo, să fie într-un ceas bun! Vin la botez!

Lasă un răspuns