HomeLIFE STYLEMircea Geoana vorbeşte la Pro Motor despre moda maşinilor eco

Mircea Geoana vorbeşte la Pro Motor despre moda maşinilor eco

Dupa Traian Basescu a venit randul si lui Mircea Geoana sa vina la Pro Motor !

Geoana strabate Bucurestiul la volanul unui Volkswagen GTI si discuta despre cele mai in voga subiecte legate de masini, sambata, 17 octombrie, de la ora 12, la Pro Motor.

Politicianul a acceptat provocarea lansata de Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Pro Motor, de a dezbate chestiuni legate de lumea automobilelor. Desi in emisiune vine cu Volkswagen-ul lui Victor Ponta, Mircea Geoana se declara un fan al masinilor eco si incurajeaza moda acestora. Politicianul vorbeste si despre autoturismele second hand, ale caror taxe crede ca ar trebui sa fie direct proportionale cu valoarea lor. In ceea ce priveste traditionala masina romaneasca, Dacia, Mircea Geoana e de parere ca romanii nu ar trebui sa renunte foarte usor la ea.

Cat despre cariera sa de sofer, politicianul povesteste ca respecta viteaza legala si singura amenda pe care a luat-o a fost pentru o tamponare usoara. Geoana are si un slogan la volan, care se regaseste in versurile melodiei “Never a dull moment”, a lui Rod Stewart.

Emisiunea poate fi urmarita LIVE pe www.protv.ro, sambata, de la ora 12:00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns