HomeALL MEDIAMircea Radu: ”Când eram mic mă jucam cu o maimuţă şi un ursuleţ de pluş”

Mircea Radu: ”Când eram mic mă jucam cu o maimuţă şi un ursuleţ de pluş”

Prima mărturisire pe care a făcut-o Mircea Radu la Europa FM a fost despre jucăriile lui preferate din copilărie. „Când eram mic mă jucam cu o maimuţă pe nume Tamba şi un ursuleţ de pluş pe nume Tache. Mama mea mi-a povestit că nu a ştiut niciodată cum de i-am botezat aşa, căci nu cunoşteam pe nimeni cu aceste nume”.

Fosta vedetă de la emisiunea „Din dragoste” a dezvăluit că îşi aminteşte şi acum numele primei lui iubite, Suzanne, pe care o alinta cu apelativul „Suzi”.

Bogdan a vrut să afle de la Mircea Radu dacă îi este dor de caravană. „E un răspuns dificil pe care trebuie să-l nuanţez. O perioadă ca cea de la „Din dragoste”, care a fost o experienţă namaivăzută, nu voi mai trăiniciodată. Turneele lungi, oamenii alături de care am lucrat, cei pe care i-am întâlnit, situaţiile neverosimile în care am fost pus, toate au fost o felie importantă din viaţa mea.  Totuşi, când ascult la radio piesa „All you need is love”, nu mă gândesc decât la ce trăiesc acum, nu leg acea melodie de trecut”, a explicat el.

Legat de zvonurile care spun că blogerul Paul Radu Mircescu ar fi una şi aceeaşi persoană cu Mircea Radu, vedeta nu a vrut să lămurească misterul. „Intru des pe acel blog şi din câte îmi amintesc acolo se precizează că Paul Radu Mircescu poate fi oricine, oricare dintre noi. Nu înţeleg de ce oamenii vor să risipească magia asta şi să ştie neaparat cine e în spatele acestui pseudonim, atâta timp cât el scrie bine, fotografiază cu tâlc şi pune muzici care spun ceva, nu contează”.

Mircea Radu a vorbit la Europa FM şi despre o pasiune mai nouă a lui, fotografia.

„E de preferat să fotografiezi un peisaj frumos decât un om a cărui figură nu-ţi spune nimic. Îmi amintesc un lucru pe care mi l-a spus domnul Lazarov, fie iertat: „În televiziune prind doar 2 categorii de oameni- cei urâţi şi cei frumoşi, ceilalţi, de mijloc, nu au nicio căutare”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns