HomeLIFE STYLEMircea Radu pleaca "din dragoste" de la Antena 1

Mircea Radu pleaca "din dragoste" de la Antena 1

Dupa noua ani in care a facut audiente incredibile la Antena 1, vedeta TV isi incheie colaborarea cu postul din Baneasa intr-un mod nu tocmai placut. Mircea Radu a fost anuntat oficial ca emisiunea „Din Dragoste” iese din grila, iar el este pus pe liber.MIRCEA RADU

Zilele trecute, prezentatorul TV a fost anuntat ca Antena 1 a renuntat la colaborarea cu el. Surse din interiorul postului au declarat pentru Cancan ca emisiunea „Din Dragoste” a fost scoasa din grila, iar vinerea viitoare va avea loc ultima filmare.

Surse din randul colegilor lui sustin ca acestuia i s-a imputat faptul ca nu mai reuseste sa se inteleaga cu echipa sa si ca atitudinea sa a inceput sa-i deranjeze din ce in ce mai tare pe cei din conducerea postului. In plus audientele nu mai sunt de mult ce-au fost odata.

Desi parea intangibil, datorita succesului pe care l-a avut candva si mai ales a longevitatii emisiunii „Din Dragoste”, celebrul prezentator TV a fost concediat. Bruneta Andreea Mantea, asistenta lui Mircea Radu la emisiune, s-a numarat printre victimele colaterale.

Sursa: Cancan

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns