HomeALL MEDIAMircea Solcanu joaca in “State de Romania” (galerie foto)

Mircea Solcanu joaca in “State de Romania” (galerie foto)

Mircea Solcanu, prezentatorul Povestirilor de Noapte de la ACASA TV isi face debutul ca actor in serialul de comedie de la ProTV, “State de Romania”. Miercuri, 7 aprilie, de la ora 22:15, telespectatorii il vor vedea pe Mircea intr-o noua ipostaza: aceea de antrenor de fotbal. Vedeta ACASA TV interpreteaza rolul antrenorului echipei de fotbal din comuna Cloncatele, echipa pe care State o castiga in urma unui imprumut.

Pentru Mircea a fost prima experienta de acest gen, iar emotiile au fost pe masura. “Cand am auzit “Motor” si “Actiune” inima imi batea mai tare. Pe langa faptul ca a fost prima mea aparitie de acest gen, jucam alaturi de Gheorghe Visu.

Un Actor! Este o placere sa fii alaturi de el pe platoul de filmare, sa-l vezi cum lucreaza si cum reuseste sa-si construiasca personajul din mers”, a povestit Mircea. Vedeta ACASA TV l-a avut alaturi si pe Cabral, colegul sau de la “Povestiri de Noapte”, care il interpreteaza pe Thierry in “State de Romania”. “Cabral m-a ajutat foarte mult. Mi-a explicat ce si cum trebuie sa fac, iar simpla lui prezenta in scena respectiva mi-a mai diminuat din emotii”, a declarat Mircea Solcanu.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns