HomeMAGAZINEvenimenteMIRCEA VINTILĂ şi BRAMBURA concertează pe 25 noiembrie în Hard Rock Cafe

MIRCEA VINTILĂ şi BRAMBURA concertează pe 25 noiembrie în Hard Rock Cafe

Supranumit Lordul John al folkului românesc, MIRCEA VINTILĂ cucereşte prin umorul molisitor, stilul satiric, veleităţile de actor şi timbrul vocal ce este emblema a nenumărate hituri: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curând,” sau “Peste răbdări” sunt doar câteva dintre ele. Acestea, dar şi multe altele vor face parte din recitalul pe care MIRCEA VINTILĂ şi BRAMBURA îl vor susţine în Hard Rock Cafe, pe 25 noiembrie, începând cu ora 21.00.

http://youtu.be/ZPeLEf9yE0c

http://youtu.be/dxAqScDpV-I

MIRCEA VINTILĂ este un muzician ce nu mai are nevoie de nicio prezentare: fermecător, şi spiritual, artistul îşi poartă publicul într-o lume plină de culoare, în care tablourile din Bucureştiului interbelic alternează cu cele din învolburată perioadă hippie sau cu cele pe deplin ancorate în realitatea cotidiană. MIRCEA VINTILĂ concertează în Hard Rock Cafe alături de BRAMBURA, formula de acompaniement ce îi este alături de aproape 10 ani.

Pentru concertul din Hard Rock Cafe preţul biletelor variază în funcţie de categorie:

Categoria VIP – 120 RON (întâlnire & poza cu trupa, afiş & CD cu autograf)

Categoria I – 80 RON – loc la mese în faţa scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

Categoria II – 60 RON – loc la mese în sală (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

In seara de vineri, 5 octombrie, se vor putea achiziţiona bilete şi pe durata concertului Nicu Alifantis şi Zan, găzduit de Hard Rock Cafe.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns