Connect with us

Emisiuni

Mirela Boureanu Vaida ia o pauză de la Mireasă pentru fiul meu! Cine va prezenta show-ul?

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Însãrcinatã cu cel de-al doilea copil, prezentatoarea celui mai iubit reality-show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de luni pânã vineri de la 11:15 – 13:00 şi 14:00 -16:00 si sâmbãa de la 14:00 şi de la 17:00, Mirela Boureanu Vaida se pregãteşte sã se dedice în urmãtoarea perioadã creşterii şi educãrii micuţilor. Din 13 iunie, Paula Chirilã se alãturã echipei „Mireasã pentru fiul meu” şi timp de câteva ediţii va modera emisiunea alãturi de Mirela, urmând ca de la sfârşitul lunii sã preia întru totul acest sezon.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Însãrcinatã cu cel de-al doilea copil, prezentatoarea celui mai iubit reality-show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de luni pânã vineri de la 11:15 – 13:00  şi 14:00 -16:00 si sâmbãa de la 14:00 şi de la 17:00, Mirela Boureanu Vaida se pregãteşte sã se dedice în urmãtoarea perioadã creşterii şi educãrii micuţilor. Din 13 iunie, Paula Chirilã se alãturã echipei „Mireasã pentru fiul meu” şi timp de câteva ediţii va modera emisiunea alãturi de Mirela, urmând ca de la sfârşitul lunii sã preia întru totul acest sezon.

„Va urma pentru mine o perioadã extrem de frumoasã, dar şi de solicitantã. Toatã lumea îmi spune <<Doamne, ce nebunie şi ce curaj aveţi!>>. Pentru cã mi-am dorit cel puţin doi copii şi repede, simt cã acum în sfârşit vine rodul aşteptãrii atâtor ani. La sfârşitul acestei luni mã voi retrage, urmând sã preia Paula frâiele emisiunii şi sã o ducã la bun sfârşit. Tot ea se va ocupa şi de noul sezon. Nu aş putea sã spun când am sã revin. Toatã lumea ştie cã aceastã emisiune nu are pauzã, cã intrãm dintr-un sezon în altul fãrã vacanţã de varã, fãrã sãrbãtori de iarnã şi fãrã week-end-uri. Sigur cã am muncit cu drag în toţi aceşti cinci ani, care mi-au adus şi cele mai mari satisfacţii profesionale şi cu aceastã ocazie chiar vreau sã mulţumesc publicului, pe care l-am simţit mereu aproape şi oamenilor care mã primesc în case în fiecare zi. Tot ei mi-au adus şi cele mai frumoase premii, prin vot, arãtându-mi cã suntem o mare familie!”

Paula este pregãtitã sã preia frâiele emisiunii şi este încrezãtoare în noul drum pe care porneşte: „Dacã aş spune cã e o provocare, ar suna ca un clişeu. Dar este o provocare, pentru cã e destul de greu sã preiei un proiect de la jumãtatea lui, chiar şi pentru o moderatoare cu experienţã. Dar sunt convinsã cã o sã fie bine; încredere în mine am, asta nu mi-am pierdut-o niciodatã, încredere în echipa care se ocupã de aceastã emisiune de atâtea sezoane am, iar faptul cã oamenii ãştia îşi fac treaba foarte bine şi sunt una dintre cele mai bune echipe de producţie de pe piaţã e confirmat zi de zi de audienţele extraordinare ale emisiunii”, a declarat aceasta.

Paula s-a întâlnit deja de mai multe ori cu Mirela şi spune: „Mirela mi-a urat succes, am povestit despre concurenţi, mi-a mai dezvãluit mici ‘secrete’ din casã. Este o emisiune destul de grea, desi poate uneori, vãzutã din exterior, nu e chiar aşa. Mi-a spus sã nu mã las doborâtã de comentariile negative, pentru cã indiferent de ce ai zice şi  ce ai face, nu ai cum sã mulţumeşti pe toatã lumea. Sã nu mã las influenţatã sau sã nu mã supãr dacã îsi vor da cu pãrerea unii sau alţii, pentru cã acolo sunt tabere şi nu ai cum sã-i mulţumeşti pe toţi, iar ãsta zic eu cã e un sfat foarte bun!”, a declarat Paula.

Mirela a ţinut sã le mulţumeascã şi concurenţilor, dar şi echipei de producţie, spunând cã „cel mai frumos lucru în viaţã este sã lucrezi cu oamenii. Le mulţumesc tuturor şi mã despart de ei, ca sã zic aşa, cu bucuria cã pe mine mã aşteaptã o perioadã frumoasã şi cu urarea cãtre concurenţi sã ducã mai departe ceea ce noi am clãdit în aceastã emisiune timp de atâţia ani, o familie pe care mulţi şi-au dorit-o şi pe care au întemeiat-o şi cu ajutorul emisiunii!”, a declarat Mirela.

paula chirila mireasa pentru fiul meu

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Iulia Vântur și Monica Bârlădeanu sunt împreună la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de multe surprize la Ferma vedetelor. Iulia Vântur este invitata Monicăi Bârlădeanu la fermă și vine pentru a le da sfaturi concurenților, pentru a vedea ce au reușit să construiască și cum se descurcă ei în condițiile date.

Plină de energie și voie bună, Iulia se va juca cu fermierii, va cânta, dansa și nu va scăpa nici de interviurile de la Ferma TV, luate cu dibăcie de Cosmin Natanticu. Atmosfera din fermă va fi una de sărbătoare și distracția va fi în floare, cât timp va sta Iulia în fermă. „M-am bucurat foarte mult să vin la fermă și să văd cum sunt noii fermieri! Monica este o gazdă foarte bună și un real sprijin moral de care au mare nevoie. Am găsit acolo un peisaj de poveste, o atmosferă foarte frumoasă și ne-am distrat împreună! Au muncit mult și se vede cât suflet au pus în transformarea fermei!”, a declarat Iulia.

„Am auzit că Iulia era în țară și ne-am gândit s-o invităm să treacă pe la noi prin fermă ca să îi prezint noua generație de concurenți cu care mă mândresc. Momentul în care ne-am așezat noi, ieșencele, în capul mesei a fost emoționant și pentru noi două, dar și pentru fermieri, iar complicitatea noastră a fost destul de derutantă pentru cei de la masă. Îi spusesem Iuliei, înainte de intrare, că vedetele noastre au ajuns în acel punct în care presiunea psihică te poate face să cedezi. Îi mulțumesc Iuliei pentru generozitatea cu care i-a motivat perfect să-și depășească limitele și să meargă mai departe.”, a declarat Monica.

Monica Bârlădeanu va intra în casă și îi va aduna pe toți la masă pentru a citi scrisoarea lăsată de Andrei Duban și pentru a le spune cine va fi următorul fermier șef ce își va alege servitorii și va trimite încă o persoană la duel.

Cine va fi, dar mai ales cum se va comporta fermierul săptămânii cu colegii săi, de la ce vor izbucni noi tensiuni în fermă și cine vor fi cei vizați pentru a deveni servitori rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, numai la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Cheloo, despre filmările la The Four – Cei 4: ”Cei care au plecat acasă au venit degeaba”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Aflat din nou în postura de jurat, Cheloo mărturisește că este foarte atras de formatul ”The Four – Cei 4”, emisiune care va avea premiera pe 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1.  

Considerat de fiecare dată un jurat extrem de sincer, Cheloo mărturisește că tocmai acest lucru îl atrage în show-ul ”The Four – Cei 4”. Iar faptul că toți concurenții sunt nume deja cunoscute pe piața muzicală din România, face ca miza să fie cu atât mai mare. ”Mi se pare foarte deștept formatul, mai rămâne doar ca challengerii să vină și să își dorească. Dacă vin de complezență, pleacă acasă. Ei nu sunt niște nimeni și trebuie să se comporte ca atare. Ei nu vin aici să dea cu o piatră în apă. Cei care au plecat acasă au venit degeaba. Au fost câteva cazuri în care am fi putut să le dăm ocazia să intre la duel, dar nu am văzut convingere în ochii lor, nu am văzut dorință! Au venit să cânte și atât! Îți mulțumim, e gratuit, ne bucurăm că ai venit, ne umplem timpul, dar dacă vrei să fii aici, trebuie să transmiți o stare și nouă și celor din sală”, spune Cheloo.

Fiecare dintre ”Cei 4” are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla’s Dreams și Cheloo au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru ”The Four – Cei 4”, însă în fiecare ediție aceștia trebuie să lupte pentru a-și păstra locul.

Macanache, cel care va urca pe scena ”The Four – Cei 4” în calitate de prezentator, le reamintește concurenților că în fiecare ediție lupta se dă pe loc, astfel că noua provocare a emisiunii va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta!

Astfel, începând cu data de 31 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, Cei 4 vor fi pregătiți să lupte în fiecare ediție cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească șansa de a se duela.

Fiecare challenger care obține toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din Cei 4 să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câștigătorul, votând prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

AICI EU SUNT VEDETA: Radu Sîrbu, de la O-Zone, se teme de fantome și ține mult la bibelourile din casă

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Joi, 22 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Radu Sîrbu, component al trupei O-Zone, vine alături de fiica sa cea mijlocie, Eva (4 ani și jumătate), să le arate tuturor cât de bine se cunosc unul pe altul. Iar adorabila fetiță va spune diverse lucruri haioase despre celebrul său tată. 

O să mă aștept la surprize de la Eva, pentru că are o imaginație foarte bogată și, uneori, mă surprinde și pe mine cu ce zice”, mărturisește Radu.

Așadar, joia aceasta, micuța Eva va spune, printre altele, despre tati, că ține foarte mult la șosetele lui cu… pisicuțe și la bibelourile din casă, că pictează în timpul liber și că îi este frică de fantome.

Ce alte dezvăluiri va face micuța Eva, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 22 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending