HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMirela Vadia despre finalul emisiunii Mireasa pentru Fiul meu: „Am mai auzit că se schimbă oră sau postul, dar nu ştiu …”

Mirela Vadia despre finalul emisiunii Mireasa pentru Fiul meu: „Am mai auzit că se schimbă oră sau postul, dar nu ştiu …”

După anunţul că Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, informaţiile despre faptul că show-ul Mireasa pentru Fiul meu va fi scoasă din grila Antena 1 şi mutată pe Antenă Stars încep din ce în ce mai mult să se contureze.

RADAR DE MEDIA a scris aici despre emisiunea 2k1 ce va debuta la Antena 1.

 

Au circulat zvonuri că emisiunea matrimonială Mireasa pentru Fiul îşi va încheia producţia după marea finală din lună martie. În timp ce informaţiile circulau pe reţelele de socializare, fosta prezentatoare a show-ului Mireala Vaida a făcut o serie de clarificări.

 

 

”Nu ştiu asta. Am înţeles că este o nuntă surpriză şi îmi place ideea asta, pentru că mai ţii oamenii să fie cu ochii pe ţine. Mi se pare o chestiune interesantă, să vezi oamenii ca soţ şi soţie în casă. Presupun că ar trebui să doarmă în același pat. Nu ştiu nimic să se termine în februarie, dar mi s-ar părea ciudat pentru că este o emisiune de anduranţă. Am mai auzit că se schimbă oră sau postul, dar nu ştiu, eu ştiu tot ce ştiţi voi. (…) Vom afla când când vom primi un comunicat oficial.”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, conform SpyNews.

 

”Şi eu am fost nevoită să iau emisiunea din mers şi m-am trezit în mijlocul unor copii pe care nu i-am văzut în viaţa mea. Şi mie mi s-a întâmplat ce i se întâmplă Paulei. Mi se pare nedrept, pentru că ea a fost chemată acolo în locul meu, nu a dat din coate. Că nu era Paula şi era altcineva , tot ar fi fost hulit, dar mie mi se pare că şi Paula își face treaba bine, este o actriţă talentată, un om care îşi face treaba bine. E cumva nedrept să ne comparăm, pentru că fiecare are felul lui. Este foarte greu să facem comparaţii, nu e drept.”, a mai mărturisit Mirela Boureanu Vaida.

 

Mai multe stiri pe acest subiect:

 

Mirela Vaida, despre revenirea în televiziune: „Nu am mai făcut genul acesta de emisiune, dar simt că mă reprezintă”

 

 

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns