HomeALL MEDIAMititelu si-a pus bodyguard-ul sa bata un ziarist!

Mititelu si-a pus bodyguard-ul sa bata un ziarist!

Suparat ca l-a criticat pe Mark Wotte inaintea meciului cu Astra, chiar in ziarul pe care il detine, patronul Universitatii i-a aplicat „rebelului” o corectie fizica.

Finantatorul Universitatii Craiova a rabufnit dupa victoria echipei sale in fata formatiei antrenate de Nicolo Napoli, iar la finalul meciului, in momentul in care trebuia sa inceapa conferinta de presa, l-a luat la tinta pe un jurnalist de la „Editie Speciala”. Dupa ce l-a injurat ca la usa cortului, Mititelu nu s-a „racorit” si i-a ordonat unui bodyguard sa-i traga si cativa pumni.

Dupa ce a incasat loviturile, ziaristul Stefan Radu a reusit sa scape, iar spre seara si-a inaintat demisia, cu toate ca mai avea de luat salariul pe doua luni.

Iata o parte din articolul aparut in Editie Speciala:

„Niciodata alb-albastrii nu au reusit mai mult de doua rezultate pozitive succesive in actuala stagiune, care sa le ofere o minima continuitate, fapt ce i-a mentinut imobilizati in perimetrul retrogradarii. Regresul in joc a fost probat miercuri, cand cea mai pronosticata victorie s-a transformat in cea mai jenanta infrangere a stagiunii. Ilogica, dar motivata pentru Adrian Mititelu, cauzata de Tudor pentru Mark Wotte. Din pacate, tehnicianul Stiintei expune din ce in ce mai multe indicii ale unei convertiri la obiceiurile locale, abuzand de critici uneori nejustificate asupra arbitrilor si felurite pretexte menite sa-l disculpe in urma unui meci pierdut. Olandezul, a carui scoala de provenienta ar trebui sa denote mai mult fair-play si o atitudine mai moderata, a facut din cavalerii fluierului o tinta obsesiva, ocolind insa deficientele propriei sale echipe”

Lasa un comentariu aici!

Written by

emanuel.diaconu@connections.org.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns