HomeDIGITALIndustria onlineCRESTERE | Mobile Works, prima companie de mobile marketing cu un “laborator de tehnologie” propriu!

CRESTERE | Mobile Works, prima companie de mobile marketing cu un “laborator de tehnologie” propriu!

Cu o evoluţie extrem de rapidă pe piaţa de mobile marketing, la un an de la momentul lansării, Mobile Works îşi consolidează poziţia şi achiziţionează Magnetic Studios. Mobile Works devine astfel singura agenție de mobile marketing care dispune de un laborator de tehnologie special creat pentru o piaţă în continuă transformare.

“Performanţa realizată de Mobile Works anul trecut ne confirmă că astăzi cu greu mai putem gândi o strategie integrată de comunicare din care să lipsească mobile marketing. De acum, ne continuăm drumul alături de un partener valoros, Magnetic Studios, şi împreună le vom oferi clienţilor noştri o varietate practic nelimitată de soluţii de mobile marketing”, declară Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO grupul Lowe.

Magnetic Studios are o echipă de 15 specialişti, majoritatea cu peste cinci ani de experienţă, aria de expertiză a acestora fiind programare şi cercetare. Magnetic Studios va funcţiona ca un laborator de tehnologie pentru agenţia Mobile Works. Focusul primar va consta în dezvoltarea de aplicaţii native pentru sisteme de operare iOS şi Android, proiecte de Augmented Reality, dar şi optimizarea de website-uri pentru telefonul mobil.

“Tehnologia, datorită evoluţiei sale uimitoare, este un factor cheie care va susţine ascensiunea pieţei în zone la care astăzi cu greu ne putem gândi. Pentru noi, este esenţial să livrăm clienţilor o soluţie de comunicare pe mobil bine gândită şi impecabil executată. Acest lucru poate fi obţinut doar îmbinând serviciile de strategie şi creatie cu cele de dezvoltare şi implementare. Iar Mobile Works este singura agenţie de mobile marketing care oferă acest pachet astăzi”, explică Alex Putineanu, Managing Director, Mobile Works.

Mobile Works a preluat 70% din compania Magnetic Studios, managementul operaţional fiind asigurat în continuare de Ionuţ Grigorescu, care deţine restul de 30% dintre acţiuni.

“Mai mult decât dezvoltare, vom derula şi actiuni de cercetare (R&D), ceea ce ne va ajuta să găsim acea soluţie eficientă şi pliabilă pe nevoia clienţilor noştri, dar şi inovativă din punct de vedere tehnologic. Piaţa de mobile marketing este explozivă în momentul de faţă. Avem planuri ambițioase alături de partenerii noştri Mobile Works, a declarat Ionuţ Grigorescu, Managing Partner, Magnetic Studios.

Lansată pe piaţă în februarie 2012, Mobile Works a avut o cifra de afaceri de aproximativ 1,2 milioane RON şi a dezvoltat proiecte pentru clienţi precum Altex, Austrian Airlines, Bayer, Beck’s, Bergenbier SA, Crucea Roşie, Farmaciile Dona, kika, Orange, Praktiker, Stella Artois, Staroperamen, Stillago si Unilever.

Lasa un comentariu aici!

Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns