HomeMAGAZINEvenimenteModel la patru ani: fetița lui Cristian Sabbagh a urcat pentru prima oară pe podium

Model la patru ani: fetița lui Cristian Sabbagh a urcat pentru prima oară pe podium

La vârsta de patru ani, fetița prezentatorului TV Cristian Sabbagh și-a făcut deja debutul în lumea modei, zilele trecute, în cadrul târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Deși a fost prima sa prezentare de modă, Jasmine Anne Marie a pășit cu grație și încredere pe podiumul amenajat de organizatorii târgului de nunți. Ea a purtat o ținută Kidsplaza, compusă dintr-o rochiță roz, accesorizată cu o bentiță, și pantofi de aceeași culoare. Jasmine a fost îndelung aplaudată pentru apariția ei, iar la final, a fost tratată ca o adevărată vedetă, fiind solicitată să acorde un interviu, în prezența mamei sale, Louise Sabbagh.

Alături de Jasmine au mai defilat, în ținute admirabile, fetița Denisei Nechifor și a lui Adrian Cristea; fiica lui Codrin Ștefănescu; fetița lui Eniko Georgescu; fetița Mariei Simion (Wonder Lolita) si fiica lui Mădălin Ionescu.

Cel mai important târg anual de nunţi din Bucureşti, Expo Ideal Mariaj, ajuns la a opta ediţie, s-a desfășurat anul acesta, între 15 şi 17 februarie 2013, în premieră, la Palatul Parlamentului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns