HomeTELEVIZIUNEGrila de programeModificări în grila de programe Kanal D: Teo Show îşi schimbă ora de difuzare pentru noul show al staţiei!

Modificări în grila de programe Kanal D: Teo Show îşi schimbă ora de difuzare pentru noul show al staţiei!

Schimbări în grila Kanal D. Emisiunea Teo Show îşi va schimba ora de difuzare, mai exact de la ora 15:45, cu două ore mai devreme.

Acesta schimbare vine după ce în grila Kanal D va intra noul show, „Bravo, ai stil!”, emisiune ce va fi difuzată de luni până vineri de la ora 17:00 şi duminică de la ora 20.

Iata ce a declarat Teo:

Sunt in vacanta, ma bucur din plin de ea, dar abia astept reintalnirea cu telespectatorii, cu oamenii alaturi de care lucrez zi de zi. Mi-e dor deja de glumele din culise, de agitatia din sedintele de sumar, de tot ce inseamna viata in mijlocul echipei. Din 29 august, ii asteptam pe cei de acasa sa fie din nou cu ochii pe noi, le vom da intalnire intr-un platou mai luminos, mai frumos, in care povestile, vesele sau triste, ca asa e viata, se vor impleti cu muzica buna, cu glume pe bada rulanta, ca nu ne putem abtine, si intalniri cu oameni speciali”, spune Teo.

BRAVO AI STIL, KANAL D

BRAVO AI STIL, KANAL D

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns