HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMondenii au început filmările cu personaje noi, la Prima TV

Mondenii au început filmările cu personaje noi, la Prima TV

Carmen Harra şi fiica sa, Alexandra deschid seria parodiilor din acest sezon.

 

Show-ul “Mondenii” de la Prima TV a ajuns la sezonul treisprezece. Pentru Mirela Zeţa, Angel Popescu şi Andreea Grămostenu, cifra 13 nu reprezintă ghinion, ci dimpotrivă. Cei trei actori au revenit marţi pe platourile de filmare, plini de energie, gata de comedie.

Dimineaţă, toata echipa era pregatită pentru primul Rec din această toamnă. Cu textele învăţate, actorii au trecut mai întâi pe la machiaj, acolo unde a avut loc transformarea. A urmat apoi repetiţia cu camerele de filmat si… Acţiune!

Mirela şi Andreea au intrat repede în pielea personajelor Carmen şi Alexandra Harra. Au devenit apoi microbiste, iar la final Zeţa s-a metamorfozat în fosta blondă a lui Bote, zisă şi fosta roscată a lui Cristea, respectiv Bianca Drăguşanu. Ziua de filmare a continuat până seara târziu. Angel, Alex şi Bogdan au avut şi ei parte de transformări senzaţionale.

Cu ce personaje vă vor mai încânta “Mondenii”, în acest sezon, veţi afla urmărind emisiunea, din 17 septembrie, în fiecare seară de luni şi marţi, de la ora 21:45, numai la Prima TV.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns