HomeALL MEDIAMondenii Show:„Enervant de buni şi supărător de comici”

Mondenii Show:„Enervant de buni şi supărător de comici”

Prima TV aduce in fata telespectatorilor un nou sezon „Mondenii Show” in fiecare joi de la ora 20.30

Echipa emisiunii a studiat lumea showbizului, a politicii şi a muzicii şi şi-a lărgit colecţia de personaje parodiate. „Oreste, Inna, Horia-Roman Patapievici şi lista e deschisă”, a declarat Angel Popescu, interpretul clasic al lui Gigi Becali.

Mirela Zeţa, alias Elena Udrea, completează: „Oana şi Catinca Roman, Evelyn Badea, Dan Bittman, Andrei Gheorghe plus alte câteva personaje noi.”

Ce puteti urmari in Mondenii Show:

Blondele Simona Senzual si Diana Munteanu primesc o vizita neasteptata. In timp ce incercau sa-si gaseasca o ocupatia pentru a scapa de plictiseala, la usa le bate „Moartea”. Desi prezenta musafirului ar fi trebuit sa le sperie, cel care s-a ingrozit a fost chiar vizitatorul.

Vrajitoarea Samuela are un vis care ii mareste puterile si o face sa vada mai bine viitorul. Desi acest lucru ar fi trebuit sa reprezinte un avantaj, totul se intoarce impotriva ei.

Dupa esecul lui Salam de la Eurovision, Nicolae Guta si Dan Bursuc se prezinta in fata juriului cu o manea, numai buna pentru finala de la Oslo.

Ce parere au avut juratii despre creatia muzicala a celor doi, aflati urmarind „Mondenii Show”, joi, 11 martie, de la ora 20:30, numai la Prima TV. Si tot atunci veti vedea cum isi promoveaza Inna noua piesa, intr-un interviu pentru BBC.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns