HomeLIFE STYLEMonica Anghel, colega de emisiune cu Mihai Bendeac la Antena 1

Monica Anghel, colega de emisiune cu Mihai Bendeac la Antena 1

Monica Anghel nu a plecat cu cei de la Divertis la Pro TV si a ales sa ramana la Antena 1, unde va produce un show cu Mihai Bendeac.

„Am semnat astazi (n.n. – 8 septembrie) cu Antena 1, e sigur ca voi fi in emisiunea lui Mihai Bendeac. Deocamdata stiu ca voi interpreta acolo niste personaje. In functie de personajele care vor exista, le voi alege pe acelea pe care le voi interpreta. Mai multe nu pot sa spun”, a declarat Monica Anghel, pentru Cotidianul.

Si Mihai Bendeac este foarte multumit de viitoarea colaborare.

„Monica Anghel este unul dintre oamenii cu care mi-am dorit foarte mult sa lucrez. M-a socat ca nu a trebuit sa duc munca de lamurire cu ea. Increderea ei ma obliga foarte tare si ii multumesc pentru asta. Monica Anghel va face in emisiune numai acele lucruri care ii plac foarte tare. Ea poate sa faca orice, muzica, actorie… Daca vrea sa danseze, poate sa danseze. Poate sa faca absolut orice ii va placea”, a spus Mihai Bendeac, fostul component al grupului Mondenii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns