HomeLIFE STYLEMonica Anghel si Bogdan Miu, echipa number one la Europa FM

Monica Anghel si Bogdan Miu, echipa number one la Europa FM

Europa FM loveşte din nou! Radioul de milioane de români este lider de audienţă la nivel urban, cu o cotă de piaţă de 15,2 %, având o medie de aproape 1,3 milioane de ascultători unici pe zi. Monica Anghel şi Bogdan Miu sunt în continuare cea mai tare echipă de matinal din FM-ul românesc, se arata intr-un comunicat remis de Radar de Media.

Deşteptarea” este cel mai ascultat matinal al unui post de radio privat, în fiecare dimineaţă de luni până vineri peste 750.000 de oameni trezindu-se cu informaţii proaspete şi cea mai bună muzică din ’80 până azi. Emisiunea realizată de Monica şi Bogdan atinge cea mai mare cotă de piaţă din FM, 15,2%, spulberându-şi concurenţa.

Pe parcursul zilei, programele Europa FM cuceresc în continuare ascultătorii şi sunt rămân neclintite în fruntea topului. „România în direct”, realizată de Adrian Ardelean îşi consolidează succesul înregistrat încă de la debut, find urmărită în medie de aproape 310.000 de oameni şi având o cotă de piaţă de 16, 4%. „Drum cu prioritate” realizată de Radu Constantinescu este de asemenea lider absolut pe tronsonul său orar pe piaţa radio din România, fiind urmărit de peste 530.000 de români şi având o cotă de piaţă de 15,3%.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Eu unul dimineata stau pe Kiss FM. Decat sa il ascult pe asta care rade fortat si uneori prosteste si fara sens, iar pe Monica, care repeta ca un papagal tot ce spune ala … Parerea mea.

  • pe monica o iubesc, de ce nu canta intr-o dim melodia „Nu te pot ierta”? e cea mai tare

Lasă un răspuns