HomeLIFE STYLEMonica Columbeanu, o doamnă căreia îi plac neologismele şi exprimarile academice

Monica Columbeanu, o doamnă căreia îi plac neologismele şi exprimarile academice

Acum doi ani, Monica Columbeanu reusea cu greu sa lege doua cuvinte. Dupa  experienta acumulata in casnicie si dupa meditatii cu profesori de limba romana, sotia lui Iri prefera doar neologismele.

Ieri, in emisiunea lui Maruta, Happy Hour, doamna Columbeanu a punctat diferenta esentiala dintre fostul si actualul sau sofer : numarul de neologisme cunoscute.

“Adi (n.r noul sofer, dupa ce fostul a devenit model al lui Botezatu) stie mult mai multe neologisme, va asigur…Doar a terminat o facultate”, a spus mandra Moni.

Dar dovada vastelor cunostinte ale sotiei miliardarului nu s-au oprit aici. “ Sunt o gerontofila” a recunoscut Monica. Potrivit DEX-ului, termenul de gerontofilie are doua sensuri : 1.dragoste fata de batrani ; 2. perversiune constand in atractie sexuala fata de persoane in varsta.

De asemenea, in aceeasi emisiunea. Moni i-a atras atentia soferului Adi ca a facut o greseala de exprimare : “Se numeste tautologie, stii, nu?”, l-a intrebat aceasta.

Asadar, Moni a lui Iri e fata desteapta: a invatat toate neologismele din DEX, toate denumirile greselilor de exprimare , toate tehnicile de PR ( ca doar si-a luat licenta cu 10) si toate marcile de gentute si pantofiori.

(V.)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • tot proasta ramane, indiferent cati termeni foloseste

  • mi se pare incredibil cat de mare se da fata asta.

Lasă un răspuns