HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMonica Dascalu vorbeste despre diete si frumusete la Doctorul Casei

Monica Dascalu vorbeste despre diete si frumusete la Doctorul Casei

In editia de duminica a emisiunii “Doctorul Casei”, de la 16:30, ACASA,  dr. Anca Vereanu dezvaluie stilul de viata sanatos al Monicai Dascalu, frumoasa prezentatoare a Stirilor PRO TV si totodata prezentatoarea emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu” de la ProTv International.

Monica Dascalu 3

Anca Vereanu si Monica Dascalu vor discuta despre diete, despre ingrijirile cosmetice, dar si despre armonia vietii de familie, un element extrem de important pentru mentinerea echilibrului in viata.

Tot in editia din 10 noiembrie, “Doctorul Casei” vorbeste despre  procedeele moderne care ajuta la eliminarea varicelor, boala de care sunt afectati foarte multi romani. Anca Vereanu a realizat in sala de operatie un reportaj despre cea mai noua si neinvaziva abordare de tratament chirurgical al varicelor: radiofrecventa. Pacientul operat in acest fel nu sufera deloc postoperator si in aceeasi zi pleaca acasa pe picioarele lui.

Intr-un alt reportaj, dr. Anca Vereanu ofera detalii importante despre sinuzita cronica, o afectiune care creeaza neplaceri mai ales in anotimpul rece. “Doctorul Casei” prezinta cazul unui tanar care din cauza unei rinosinuzite grave nu mai avea simtul mirosului si nu mai respira decat pe gura de ani de zile. Printr-o interventie chirurgicala minim invaziva, dar  spectaculoasa aceste suferinte au fost inlaturate.

Care sunt remediile impotriva varicelor? Dar ale sinuzitei cronice? Care este secretul frumusetii prezentatoarei Monica Dascalu? Telespectatorii vor afla de la Anca Vereanu in editia de duminica a emisiunii “Doctorul Casei”, difuzata de la 16:30, ACASA!

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns