HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMonica Petricã este prezenţa femininã din juriul „România Danseazã”

Monica Petricã este prezenţa femininã din juriul „România Danseazã”

Monica Petricã, prim-balerinã la Opera Românã şi partenera lui Rãzvan Mazilu în cele mai apreciate spectacole de dans contemporan din România va fi jurat în cadrul celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului, „România Danseazã” pe care Antena 1 îl va aduce în casele românilor în aceastã primãvarã. „Dansul este o bucurie a oamenilor, nealteratã, iar dansul profesionist este transformarea acestei bucurii în artã. Tocmai de aceea am acceptat cu drag propunerea de a mã alãtura echipei <<România danseazã>>!” a declarat Monica.

Monica a început sã cocheteze cu baletul încã de la vârsta de trei ani, când împreunã cu unchiul sãu, maestru de balet al lotului naţional de giumnasticã, mergea la sala de balet a şcolii sportive. În clasa a patra, Monica intra deja prima la secţia de coregrafie a Liceului de artã „George Enescu”, unde a şi absolvit ca şefã de promoţie.

Dupã liceu, timp de doi ani, Monica a lucrat în compania de dans clasic contemporan „Oleg Danovski”, alãturi de care şi-a fãcut debutul ca balerinã, în Taiwan, în „Frumoasa din pãdurea adormitã”, apãrând în continuare pe marile scene din Germania, Franţa, Italia şi Olanda. În prezent, la 35 de ani, Monica Petricã este prim-balerinã a Operei Naţionale şi colaboreazã şi cu Teatrul Odean, pe a cãrui scenã a apãrut în spectacole memorabile, alãturi de Rãzvan Mazilu.

“România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului. Din primãvarã, Antena 1 va aduce în România cel mai fresh format de televiziune dedicat dansului!

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns