HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMonica Petricã le-a rupt inimile juraţilor România Danseazã!

Monica Petricã le-a rupt inimile juraţilor România Danseazã!

Din momentul în care au primit propunerea Antenei 1 de a face parte din juriul celui mai fresh show al primãverii, România Danseazã, Monica, Mihai şi CRBL au început sã petreacã tot mai mult timp împreunã. Preselecţiile show-ului i-au fãcut martorii unor momente incredibil de emoţionante, iar trãirile lor au trecut şi dincolo de scenã. Monica le-a rupt inimile celor doi juraţi România Danseazã!

CRBL are doar cuvinte de laudã la adresa Monicãi: „Ne ştim de mai bine de 6 ani! Am dansat împreunã în spectacolul Block Bach, alãturi de Rãzvan Mazilu şi Coca Blos. Sunt un mare fan al Monicãi şi pentru mine va rãmâne un etalon în materie de dans!” Întrebatã cum i-ar descrie pe colegii ei, Monica a spus cã sunt nişte oameni minunaţi, cu o experienţã extraordinarã şi ale cãror pãreri le va respecta mereu.

Monica Petricã, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului.

Dacã CRBL şi Monica Petricã vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu. Fiind cel mai popular format internaţional de dans, „România danseazã” are ca primã regulã diversitatea, astfel cã pe micile ecrane vom vedea oameni de toate vârstele şi toate stilurile de dans posibile

//

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns