HomeALL MEDIAMonica si Iri costa 3.000 de euro

Monica si Iri costa 3.000 de euro

Cu ceva vreme in urma scriam despre faptul ca Irinel Columbeanu a fost invitat la emisiunea lui Dan Negru, „Te pui cu blondele?”, dar a solicitat in avans intrebarile care ii vor fi puse in emisiunea-concurs.

Cum Dan Negru a refuzat, discutiile s-au oprit la acest punct. Totusi, amanunte picante despre negocierile dintre producatorii emisiunii si cuplul Columbeanu continua sa iasa la iveala. Se pare ca, pe langa raspunsurile la intrebari, Irinel a solicitat si o suma de bani, mai exact 3.000 de euro, pentru a se expune intr-un astfel de show.

Aceleasi surse sustin ca, in incercarea lor de a o avea pe Monica Columbeanu in emisiune (nu ne este clar daca in rol de invitat sau in rol de blonda :D), producatorii s-au lovit de aceeasi suma ceruta: 3.000 de euro.

Cum criza inca suiera prin Romania, cei doi au ramas sa priveasca show-ul de la televizor, iar Dan Negru a trebuit sa se multumeasca cu alti invitati.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns