HomeLIFE STYLEMontuga povestesc in premiera pentru Music Channel despre diamantele pe care le detin

Montuga povestesc in premiera pentru Music Channel despre diamantele pe care le detin

Invitati la emisiunea “Tu faci weekendul”, baietii de la Montuga se dezbraca de secrete si povestesc totul: de unde provine numele trupei, ce reprezinta “Sofia” pentru ei, cum au muncit un an de zile pentru album, cum s-au cunoscut, ce inseamna muzica pentru ei si ce proiecte au avut pana au format trupa Montuga. Mika ne povesteste cum a cantat o perioada lunga de timp muzica Soul si R&B in Franta si America, iar Mihai este fan Usher si ar fi vrut sa apuce acelasi drum.

Mai mult decat atat, Mika uimeste prin povestea familiei sale: mama pictorita si tatal cautator de diamante! Mika dezvaluie ca el insusi detine un saculet de diamante, adunate de tatal sau din Angola, pe vreme de razboi.
Tot la Music Channel, Vj Raru afla totul despre Ana Maria Ferentz: cum de a ales sa petreaca Revelionul in Israel, renuntand la concertele din noaptea dintre ani, de ce crede lumea despre ea ca are fite, cat de pasionata este de pictura, dar si despre decizia ei de a se muta din cauza vecinei de deasupra care ii tulbura somnul, fiind mult prea zgomotoasa in timpul sexului.
Music Channel iti rezerva un weekend plin de vedete! Fii pe faza si nu rata dezvaluiri in exclusivitate!


Despre Music Channel:Music Channel apartine companiei SC Music Channel SRL si este o investitie privata cu capital integral romanesc. Postul emite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana programe destinate publicului tanar si este receptionat la nivel national prin intermediul companiilor de cablu TV si DTH din Romania.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns