HomeLIFE STYLEMos Craciun a sosit la Romexpo cu tolba plina de cadouri

Mos Craciun a sosit la Romexpo cu tolba plina de cadouri

mos-craciun2Luna Cadourilor debuteaza, in forta, la ROMEXPO, unde Mos Craciun va asteapta pentru a-si deschide tolba ticsita de cadouri, oferindu-va posibilitatea de a alege darurile cele mai potrivite pentru cei dragi.
Cea de-a XIII-a editie a manifestarii SUVENIRURI – Targul de Craciun, organizata de ROMEXPO, va invita sa ii treceti pragul, in perioada 3-7 decembrie.

La aceasta noua intalnire cu cele mai tentante oferte propuse de expozantii la SUVENIRURI 2008 participa peste 200 de firme din 13 tari, respectiv: Bulgaria, Egipt, Grecia, India, Italia, Lituania,Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Thailanda, Turcia si Ungaria. Suprafata expozitionala ocupata este de circa 7.000 de metri patrati.

Targul este organizat in Pavilioanele 13, 14 si 15, unde se pot gasi cadouri pentru toate gusturile. Tematic, targul are sapte sectiuni: • cadouri (bijuterii, articole si accesorii pentru petrecerea timpului liber, dulciuri, ambalaje, articole sport, CD-uri, DVD-uri, carti etc.) • produse cosmetice (parfumuri, produse de machiaj, lacuri, oje, produse de igiena personala etc.) • confectii – incaltaminte – pielarie (confectii dama, barbati, copii, incaltaminte, articole din blana si piele etc.) • articole promotionale (agende, calendare, ilustrate, felicitari etc.) • decoratiuni interioare (articole decorative, articole de artizanat, decoratiuni exterioare, decoratiuni pentru sarbatori etc.) • articole si servicii pentru organizare evenimente festive • salon de bijuterii si pietre pretioase.

Programul de vizitare al expozitiei este zilnic intre orele 12,00 si 20,00 si in ultima zi intre orele 12,00 si 18,00. Biletul de intrare costa 4 RON. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul expozitiei, www.exposuveniruri.ro.

ROMEXPO si expozantii la SUVENIRURI -Targul de Craciun 2008, va asteapta cu drag! Doar aici veti gasi cadourile ideale pentru a le aseza sub cetina verde a bradului!
Centrul de Presa ROMEXPO

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns