HomeLIFE STYLEEurovision Moscova: Show impresionant in prima Semifinala

Eurovision Moscova: Show impresionant in prima Semifinala

Eurovision 2009 a debutat in forta in aceasta seara din inima Rusiei, direct de la Moscova ! Cu adevarat totul a fost impresionant de la scena, decoruri, sala si organizare care au fost puse la punct in cele mai mici detalii. Rusia se pare ca reusit sa gazduiasca cel ma mare festival de muzica „ca la carte” totul a aratat impecabil.
Prezentatorii primei semifinale sunt Natalya Vodyanova, fotomodel renumit în întreaga lume şi Andrey Malakhov, unul dintre cei mai de succes prezentatori tv din Rusia la această oră. Deschiderea spectacolului a fost făcută de surorile Tolmechevy, gemenele care în 2006 au câştigat concursul Eurovision Junior organizat de Televiziunea Romana la Bucureşti.
Au evoluat pe scena cele 18 tari printre care si Romania ! In final a fost prezentat un mic program artistic numit „RusoVisionul” avandui protagonisti pe membri Ansamblul „Alexandrov” si renumita trupa TATU care a participat la Eurovision din partea Rusiei in 2003.
Imediat vom afla si tarile care se vor clasifica in finala de sambata a concursului Eurovision !

Mai multe despre concurs acceseaza sursa ta de stiri Eurovision : http://eurovisionstar.blogspot.com/

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns