HomeLIFE STYLEMovement incepe seria concertelor din cluburile bucurestene

Movement incepe seria concertelor din cluburile bucurestene

Movement incepe seria concertelor din cluburile bucurestene cu doua nume despre care se vorbeste din ce in ce mai mult in ultima perioada: britanicii Prinzhorn Dance School si islandezii Mum. Primii vor concerta live pe 21 noiembrie la clubul Control de pe Strada Academiei nr.19, in aceeasi locatie in care, pe 22 noiembrie, frontman-ii de la Mum vor sustine un DJ set special.movement1_19526

Prinzhorn Dance School sunt Tobin Prinz (guitar/ vocals, drums) si Suzi Horn (bass/ vocals, drums).
Colegi cu trupe ca LCD Soundsystem sau Hot Chip la celebra casa de discuri new-yorkeza DFA Records, cei doi englezi din Brighton au atras atentia criticii muzicale cu albumul omonim de debut. Review-uri mai mult decat favorabile au aparut in publicatii prestigioase precum Rolling Stone, The Guardian, Sunday Mirror, Mojo sau Pitchfork Media. Plasati in descendenta reverberatiilor abraziv-monotone ale unor The Fall sau The Raincoats, Prinzhorn Dance School sunt celebri pentru live-uri lor electrizante – un amestec unic de forta si simplitate.
Mum este unul din numele de notorietate internationala ale scenei muzicale islandeze, alaturi de Bjork, Sigur Ros sau Gus Gus. Mum au lansat, pana in prezent, 4 albume de studio, amestecand abil, in buna traditie a confratilor insulari, inovatiile atonale cu melodicitatea electro-pop-ului. Pe langa acestea, trupa s-a implicat temerar in diverse alte proiecte muzicale, cautand mereu noi directii de a-si manifesta creativitatea.

Cu cel mai nou dintre aceste proiecte, cei doi membri fondatori, Gunnar Orn Tynes si Orvar oreyjarson Smarason vor veni la Bucuresti, sambata, 22 noiembrie, la clubul Control. Este un concept nou de performance, testat deja cu succes la Bestivalul din Isle of Wight sau la DJ Summer Sonic-ul nipon: deopotriva DJ set si concert live, unde mixer-ul si deck-ul intalnesc vocile eterice ale celor doi, casetofoane si alte gadgeturi mai mult sau mai putin digitale.

Prinzhorn Dance School si Mum vor fi capetele de afis ale party-urilor din 21 si 22 noiembrie, evenimente pentru care organizatorii au pregatit si alte surprize muzicale autohtone.

Prinzhorn Dance School:

www.prinzhorn-dance-school.com

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

No comments

Lasă un răspuns