HomeTELEVIZIUNEEmisiuniMTV ii dedica Rihannei o editie intreaga a emisiunii “Top 10 at 10” chiar de ziua ei!

MTV ii dedica Rihannei o editie intreaga a emisiunii “Top 10 at 10” chiar de ziua ei!

MTV Romania o sarbatoreste saptamana aceasta pe Rihanna, care miercuri, 20 februarie implineste 25 de ani si ii dedica de la ora 22:00 o editie intreaga a emisiunii Top 10 at 10! Fanii artistei nu trebuie sa rateze intalnirea cu ea si unele dintre cele mai cunoscute piese din cariera ei: Stay, Russian Roulette, Rude Boy, Diamonds, Rehab, Only Girl, Unfaithful, Pon De Replay, We found Love, oferindu-le telespectatorilor si ocazia de a trece in revista, prin intermediul videoclipurilor, toate schimbarile de look ale vedetei din momentul lansarii pana in prezent.

Si in restul zilelor, MTV Top 10 at 10 le ofera, de la ora 22:00, surprize muzicale celor care nu rateaza topul saptamanal. Luni, 18 februarie, acesta debuteaza cu cele mai tari piese ale anilor 2000, marti totul se intampla in viteza si cu multi cai putere la MTV Top 10 at 10 CARS cu Faydee; Lazy J, La Familia, Will Smith, Robbie Williams, Dan Balan, 50 Cent si joi, topul este complet dezbracat de… secrete, la LINGERIE.

Seara de vineri este dedicata, de la ora 22:00 in exclusivitate unei alte vedete, de aceasta data celei mai cunoscute artiste romance: Inna. La MTV Top 10 at 10 ea va canta More than Friends, Sun is Up, Déjà vu, Amazing, Tu si Eu remix, INNdiA, Un Momento, Hot, Love.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns