HomeLIFE STYLEMUSIC CHANNEL PUNE AKCENT PE DANCE CHART

MUSIC CHANNEL PUNE AKCENT PE DANCE CHART

Marti seara, invitatii lui Dj Andi si ai lui Liviu Hodor la Dance Chart sunt cei trei baieti care au spart topurile cu piesa „Stay with me” si care acum ne reimprospateaza memoria ca intr-adevar „That’s my name” – Akcent.

Marti, de la ora 22.00, Dj Andi si Liviu Hodor pun akcentul pe cele mai tari piese din Dance Chart cu Adi, Mihai si Sorin. Dupa ce comenteaza si fredoneaza hit-urile din topul de la Music Channel, baietii povestesc si despre increderea pe care au avut-o inca de la inceput in succesul piesei „Stay with me”, cat si despre ce a insemnat pentru ei faptul ca nu au intrat in competitia de la Eurovision. Desi au un mega-succes cu piesa „Stay with me”, care este hit nu doar in Romania, ci si in Rusia, Franta, Ungaria, Turcia si Bulgaria, baietii de la Akcent dezvaluie si care este planul de rezerva, in cazul in care nu mai au succes in muzica. Deocamdata insa, atentia lor se concentreaza pe noul album, „Fara lacrimi”, de pe care au promovat deja trei piese: „Stay with me”, „That’s my name” si „True beliver”.
De ce nu se insoara Adi, singurul burlac al trupei, cat de mult s-a schimbat viata lor dupa atatia ani de succes, care au fost cele mai amuzante momente cu fanii, de ce fac piese in engleza si de ce au optat pentru muzica de club, afli doar la Music Channel, marti de la ora 22.00 si in reluare sambata de la ora 00.00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns