HomeALL MEDIAMutu, a doua oară rezervă de la sosirea la Ajaccio! Atacantul şi-a făcut antrenorul să regrete alegerea făcută

Mutu, a doua oară rezervă de la sosirea la Ajaccio! Atacantul şi-a făcut antrenorul să regrete alegerea făcută

Adrian Mutu a fost doar rezervă în meciul pe care echipa sa, Ajaccio, l-a pierdut în deplasarea de pe terenul campioanei Montpellier, scor 3-0. Acesta a fost al doilea cel mai dur eşec al corsicanilor în acest sezon, celălalt fiind tot un 0-3 cu Valenciennes.

Adrian Mutu a intrat pe teren în minutul 61 al meciului şi l-a determinat pe antrenorul Alex Dupont să regrete că nu l-a titularizat. „Briliantul” a avut cele mai periculoase acţiuni ale lui Ajaccio, însă ghinionul s-a ţinut scai de atacantul român, care a rămas cu cele două goluri marcate până acum.

Meciul cu Montpellier a fost al doilea în care Mutu nu a început ca titular pentru Ajaccio, acest lucru întâmplându-se şi la meciul cu Lyon, de la începutul lunii septembrie, care a fost şi primul al său la gruparea din Corsica.

17 este locul ocupat în acest moment de Ajaccio, cu 16 puncte, tot atâtea câte are şi Evian, ocupanta primei poziţii retrogradabile

ProSport

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns