HomeMAGAZINEvenimenteMuzică de Club A – Concert VUNK

Muzică de Club A – Concert VUNK

Miercuri, 12 septembrie 2012, ora 23:00, scena Club A va fi luată cu asalt de energica și faimoasa trupă cu „jeleu”!

VUNK înseamnă ironie, atmosferă excentrică, versuri pe care începi să le fredonezi obsesiv, de îndată ce la asculţi. Înseamnă distracție, show dar și un performance cu profunzime.

Ultimul an a marcat, pentru VUNK, îndeplinirea celor mai frumoase visuri. În septembrie, la Romanian Music Awards a cucerit premiul pentru cea mai bună trupă rock a anului, iar în cadrul show-ului de la Brașov a pezentat în premieră piesa „Pleacă” alături de Antonia. Momentul s-a distribuit viral, ajungând la câteva mii de vizualizări pe youtube, iar în luna noiembrie, a venit firesc și videoclipul oficial al piesei, care s-a regăsit în playlist-urile tuturor posturilor de radio și televiziune din țară.

A susținut peste 120 de concerte, o mare parte din ele sold-out. Albumul „Ca pe vremuri” a câștigat toate premiile posibile. Și-a creat reputația de a fi una dintre cele mai spectaculoase trupe live, folosindu-se, în completarea show-ului, de efecte pirotehnice, lumini, videoproiecție etc.

VUNK este compusă din Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Gabriel Maga și Bogdan Crucianu.

“Dacă vrei să cânți rock, trebuie să treci prin Club A. La fel și pentru cei care vor să asculte genul ăsta de muzică.“ (Cornel Ilie)

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns