HomeLIFE STYLEMUZICA | ProFM lanseaza imnul verii “ProFM Baga Mare” interpretat de Loredana de la Vocea Romaniei!

MUZICA | ProFM lanseaza imnul verii “ProFM Baga Mare” interpretat de Loredana de la Vocea Romaniei!

ProFM Baga Mare…in difuzoare si aduce direct pe frecventele din toata tara cel mai fierbinte imn al verii! Daca anul trecut s-a cantat tot sezonul estival “Cu ProFM nu am somn”, anul asta refrenul care sta pe buzele tuturor este PROFM BAGA MARE! Piesa a iesit din studiourile fabricii de hituri Hahaha Production si poarta semnatura vocala a fostei concurente de la Vocea Romaniei, Loredana Ciubotaru!

Ascult-o AICI: http://www.profm.ro/baga-mare/imnul-de-vara-profm-baga-mare-cantat-de-o-concurenta-de-la-vocea-romaniei-afla-despre-cine-e-vorba-si.html

Toata vara, ProFM Baga Mare-n toata tara! Pe plaja Arruba din Costinesti a inceput deja cea mai tare cautare… toata lumea sapa in nisip si se alege cu premii! DJ-ii “detasati”pe litoral ne asigura ca nu vor lipsi nici concertele LIVE de la malul marii, cei mai tari artisti romani fiind invitati sa cante in direct la Studioul ProFM pentru ca distractia nu se aude doar pe litoral ci in toata tara!

Iar pentru cine nu prinde fun-ul pe www.profm.ro, in fiecare vineri de la ora 18.00, pe MTV Romania se difuzeaza emisiunea “ProFM Baga Mare”, cu cele mai tari faze de pe litoral.
 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns