HomeALL MEDIANadia Comăneci: La Jocurile Olimpice ne punem speranţe în Ponor, Izbaşa (aparate) şi Iordache (individual compus)

Nadia Comăneci: La Jocurile Olimpice ne punem speranţe în Ponor, Izbaşa (aparate) şi Iordache (individual compus)

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a declarat, sâmbătă, că Sandra Izbaşa şi Cătălina Ponor au şanse la medalii în concursul pe aparate, iar Larisa Iordache la individual compus la Jocurile Olimpice de la Londra.

„Speranţe ne punem în Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa la medalii pe aparate, Larisa Iordache la individual compus şi echipa toată în concursul pe echipe. Întoarcerea Cătălinei Ponor a adus un aer proaspăt echipei, ea este dornică să arate unde suntem în momentul de faţă. Iar Larisa Iordache are talent, dar nu are multă experienţă deocamdată. Am văzut-o doar Larisa Iordache la American Cup în luna martie şi mi-a plăcut. Este bună, nu este fricoasă, nu intră în panică, iar asta e un lucru pozitiv”, a spus Nadia Comăneci.

Ea a menţionat că săptămâna viitoare se va întâlni cu componentele lotului naţional de gimnastică al României.

„Am auzit că fetele se pregătesc foarte bine. Vreau să le văd şi să vorbesc şi eu săptămâna viitoare cu ele. Au şanse mari, concursul de la Olimpiadă este deschis. Americanii sunt foarte buni, chiar la sărituri au trei fete care fac Amânar (n.r. – săritura Amânar), aşa că vor pleca cu un punct şi jumătate înaintea celorlalte echipe, dar vom vedea”, a adăugat fosta campioană olimpică.

Deşi este considerată cu şanse la medalia de bronz în concursul pe echipe, România se poate bate chiar şi pentru aur, esre de părere Nadia Comăneci.

„Medalia de bronz se spune că se decide între România şi China. Dar se pot schimba aceste lucruri, de ce să nu schimbăm noi cu Rusia, şi să concurăm noi pentru aur cu americanii? Vom afla mai multe după preliminariile pe echipe, cel mai bun loc de clasat este doi şi după aceea vom vedea”, a explicat fosta gimnastă.

Prezentă la tragerea la sorţi a tabloului principal al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, Nadia Comăneci a afirmat că va putea evolua într-un meci demonstrativ anul viitor dacă va juca mai mult tenis.

„Am jucat foarte puţin tenis, am schimbat practic câteva mingi cu Ilie Năstase şi Pavel. Dar m-au avertizat cei de la BRD (n.r. – sponsorul oficial al turneului de la Bucureşti) că trebuie să joc un pic mai mult ca să pot să fac şi eu un demonstrativ anul viitor”, a precizat Nadia Comăneci.

Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Dumitru Hărădău şi jucătorul Marcos Baghdatis au participat, sâmbătă, la tragerea la sorţi a tabloului principal al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, care se va desfăşura în perioada 21-29 aprilie la Arenele BNR din Bucureşti.

Sursa: Mediafax

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns