HomeALL MEDIANaomi dezvaluie numele celor care l-au agresat!

Naomi dezvaluie numele celor care l-au agresat!

Naomi a fost invitata la emisiunea „Acces Direct” unde le-a spus numele persoanelor care au prins-o anul trecut pe strada si care au tuns-o, dupa care au aruncat-o intr-un tomberon.

„Razbunarea” se pare ca a venit din partea a doi angajati ai OTV, Doru Iuga si Sofie Matei. Cu toate ca a spus ca cei doi sunt responsabili de patania sa de anul trecut, Naomi inca asteapta comunicatul de presa al politiei, care sa ii confirme banuielile.

Desigur, Doru Iuga aflat de partea cealalta a baricadei a dorit ca aceasta sa aduca si dovezi. La vremea respectiva, din descrierile lui Naomi reiesea ca au existat patru atacatori care au batut-o, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, i-au taiat parul, au dezbracat-o si au aruncat-o intr-un tomberon aflat in apropiere.

Naomi declara acum ca totul a fost facut la comanda. Ramane de vazut ce minunatii vor mai iesi la iveala si care vor fi dovezile care sa ateste ca cei doi sunt adevaratii atacatori.

Naomi nu si-a ascuns niciodata orientarea sexuala, chiar daca a fost blamat de multe persoane din jur. A ales sa indure rautatile tuturor, poate ca din motive pe care ei nu le inteleg.

Dupa indelungi certuri si chinuri suportate in Romania, Naomi a decis sa plece in Germania, acolo unde este privita altfel si nu deranjeaza pe nimeni. Asta daca va intrebati unde a disparut.

El Naomi (urmeaza sa isi faca schimbare de sex sa devina in final si o EA) s-a intors in Romania cu un nou iubit, un travestit rus .

Cei doi s-au cunoscut intr-un cabaret in Hamburg. „La inceput a crezut ca sunt lesbiana. Abia dupa si-a dat seama ca sunt transsexual. E un baiat minunat care stie ce vrea de la viata. I-am cunoscut parintii si mama lui a vazut dincolo de aparente”, spune Naomi.

Priviti cateva imagini cu Naomi si fostul ei iubit pe vremea cand erau fericiti si nici nu se gandeau sa se desparta. Abia dupa a plecat in Germania.

Video Credit: VideoNews.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Asta oare nu se uita sa vada ce fatza are? Mie greatza cand ma uit la el

Lasă un răspuns